стрийт стайл червена рокля

 

Какво да носим с червена рокля? Коя са най-подходящите комбинации с нея?

Червената рокля винаги ни напомня на огъня и кръвта. И точно за това жената, облечена в този цвят, асоциираме с ярките визии на италианските модни къщи и горещата и пламенна натура на италианките. За да се убедите в думите ни, само трябва да се сетите за възхитителните червени рокли от Valentino (запазената му марка) или дрехите в червена дантела на Dolce&Gabbana, които са вдъхновени от сицилиянката. Този път за лятно вдъхновение сме ви подбрали стрийт стайл визии на червени рокли, които можете да носите през топлия сезон. Едни от най-красивите начини за носене на червена рокля са събрани тук за ваше улеснение.

Червена рокля – стрийт стайл визии

стрийт стайл червена рокля джована баталия

Модният редактор Джована Баталия е един добър пример по какъв начин трябва да се носи червената рокля. Моделът на нейната дреха е по тялото, семпъл и без излишности. Тя е съчетала с роклята тъмно лилави обувки, чанта клъч и очила в котешка форма. По този начин можете да излезете както на среща през деня, така и да се явите на бизнес разговор, а също така е подходящо дори и за вечерно време. Косата на Джована е прибрана назад в голям и леко рошав кок.

стрийт стайл червена рокля кайли дженър

С порастването на двете сестри Кайли и Кендъл, Кардашян-Дженър кланът обхваща вече още по-голяма част от медийното ни пространство. Докато Кендъл се радва на кариера на модел и пробива със собствения си стил и визия, Кайли ходи по стъпките на по-голямата си сестра Ким. 17 годишната в много случаи успява и да надмине кака си с елегантните, но и много горещите си избори за тоалет. В случая Кайли е облякла много къса червена рокля, като не е забравила за златното правило “или едното, или другото” – т.е. ако си избрала къса рокля, заложи на затворено деколте. Ръкавите на роклята също допринасят към визята и не й позволяват да изглежда вулгарно.

Още визии в червено

червена рокля стрийт стайл

червена рокля стрийт стайл

червена рокля стрийт стайл корсет

червена рокля асиметрична

червена рокля стрийт стайл къса

стрийт стайл червена рокля ботуши

стрийт стайл червена рокля дантела
червена-рокля-официална стрийт-стайл-

червена рокля с копчета

стрийт стайл червена рокля чиара ферани

червена- рокля стрийт стайл