дизайн на баня бежово и черно интериор мивка

Когато започвате да мислите за ремоделирането на дизайн на баня, аранжирането на интериор, с който да изпъква полезнозността и е от изключително значение. Това е мястото, където релаксираме няколко минути насаме със себе си след дълъг работен ден например. Интегрирайте всички важни предмети и мебели, за да сте сигурни, че ще се чувствате комфортно. Част от задължителните неща (освен душ кабината) са рафтовете за кърпи и козметика, мивка. В случай, че имате по-големи възможности сме сигурни, че ще се зарадвате и на присъствието на вана и място с декоративни елементи.

Дизайн на баня с елегантна визия

дизайн на баня бежово кафяво съвременен стил

Във всеки дизайн на баня трябва да има доза елегантност, независимо към кой стил е насочена визията и. Любимото ви мокро помещение може да изглежда страхотно и чаровно, независимо към кой стил сте се насочили. Основно тенденция в съвременните помещения е присъствието на мозаечни плочки. В известен смисъл те са мултифункционални, защото можете да се сдобиете със страхотна декорация на една от стените, или просто да акцентирате с малките формички в областта на душ кабината, за да я откроите. Друга идея е да разграничите един кът от друг с помощта на фризове. И съвсем не е задължително те да са разположени хоризонтално или да са в основния за помещението цвят. Играйте с пространствата и ги разполагайте вертикално. Златист фриз на фона на черна стена е способен да вдъхне дори и доза луксозно излъчване.

Дизайн на баня изпълнена с комфорт и чар

дизайн на баня вана модерен стил бежово

За да създадете дизайн на баня изпълнена с комфорт е нужно да се погрижите и за добавяне на мебели, които не са задължителни, но които ще ви разглезят. Няма нищо лошо да имате рафт с няколко книги и списания, които да четете докато сте във ваната, нали? А какво ще кажете за мини хладилник, в който да има заредена малка бутилка с вино. Пуснахме мухата, време е да действате и не забравяйте да добавите и свой любим декоративен елемент, за индивидуалност на помещението. Оставяме ви в “ръцете” на статията, в която сме подбрали основно снимки на бани в модерен, луксозен и съвременен стил. Но идеите съвсем не се изчерпват с тях. Още вдъхновение за бъдещия ремонт можете да намерите и в някоя от другите ни статии за баня.

дизайн на баня бяло и синьо мивка интериор

Дизайн на баня с вертикално разположен фриз

дизайн на баня с кафяви плочки

 Доза романтика в монохромен дизайн на баня

дизайн на баня бяло и черно мивки

Дизайн на баня в бяло, сиво и черно 

дизайн на баня бяло черно обзавеждане интериор

Дизайн на баня с релаксираща атмосфера и мозаечни плочки

дизайн на баня в бежово с вана

Дизайн на баня в бяло и червено

дизайн-на-баня-в-бяло-и-червено

Комбинация от небесно синьо и бяло за красив дизайн на баня

дизайн-на-баня-в-бяло-синьо-мозайка-дърво

дизайн-на-баня-в-кафяво-плочки-мозайка

дизайн-на-баня-в-лилаво-бежово-модерен-стил

дизайн-на-баня-в-модерен-стил-зелено-бяло

дизайн-на-баня-в-синьо-с-мозайка

дизайн-на-баня-дърво-бяла-вана-обзавеждане

дизайн-на-баня-интериор-декорация-стена-розово

дизайн-на-баня-кафяво-бяло-обзавеждане-фриз

дизайн-на-баня-мрамор-луксозен-стил-лампи

дизайн-на-баня-розово-бяло-мивки-интериор

дизайн-на-баня-розово-бяло-плочки-интериор

дизайн-на-баня-черно-бяло-плочки-огледало