Хол с кухня – практично и удобно

hol s kuhnq

Напоследък все по-модерно и практично става смесването на хол с кухня. Това е идеален вариант да останете близо до гостите си докато следите изпичането на вечерята, например. Чрез отворена зона за хранене, гостите могат да се движат свободно между хола и кухнята. По този начин ще се почувстват по-приети в дома ви. Отрицателната черта на този тип разпределение на помещенията е, че има вероятност да се вмирише на готвено и холът, ако нямате добър и силен аспиратор. Така, че помислете за това, преди да започнете с интериорните решения.

Хол с кухня – практично и удобно

hol s kuhnq v edno

Чрез свързването на двете помещения, правейки хол с кухня в едно, ще създадете едно голямо просторно място, където ще готвите и ще се забавлявате със семейството или приятелите ви. Независимо дали искате да се забавлявате или холът да ви служи за приятна почивка с книга в ръка, погрижете се за едни от съществените елементи в дизайна на хола. Изобилие от места за сядане, слънчева светлина, натурални материали (дърво например) или топли цветове са достатъчни да превърнете дома си в малък рай. По-надолу в снимките ще видите идеи за комбиниране на помещенията.

Как да комбинираме хол с кухня

hol s kuhnq zaedno

Комбинирането на хол с кухня не е особено трудна задача. Единият вариант е да съчетаете мебелите в хола и кухнята, както на цветово равнище, така и стилово. Помислете и за материалите, от които са изготвени. Трябва да са еднакви или такива, които да се съчетават. Другият начин да ги съчетаете е без да ги уеднаквявате цветово и стилово. Създайте плавно преминаване с цветове и декоративни елементи между хола и кухнята. При това интериорно решение, например, можете да сложите теракот в кухнята, а паркет в хола или малка стена между двата къта, която да служи като разграничител. Идея е и да поставите кухненски остров между плота за готвене и мебелите на хола. Ето какво имаме предвид в следващите снимки. Насладете се на идеите.

hol s kuhnq

hol i kuhnq v edno

hol s kuhnq

idei za hol s kuhnq

hol s kuhnq idei

hol s kuhnq

hol s kuhnq v obshto pomeshtenie

hol s kuhnq zaedno

hol s kuhnq

hol s kuhnq

kuhnq i hol v edno

maluk hol s kuhnq

malak hol s kuhnq

hol s kuhnq

hol s kuhnq

hol s kuhnq

hol s kuhnq

hol s kuhnq