Домашен офис – 20 идеи за дами

домашен офис

домашен офис

Домашен офис – 20 креативни идеи за дами. Времената, в които живеем определено вече налагат масовото използване на компютри у дома по работа. Ако не сме успели да свършим задачите си в офиса, то несъмнено трябва да го направим след работно време вкъщи. Работните условия у дома гарантират повече спокойствие, но понякога удобството липсва. Ако често ви се налага да довършвате работата си вкъщи или пък работите изцяло от дома си, то помислете върху това да си направите кът по вашите представи, където да се чувствате наистина добре и мотивирана да работите.

Диванът и лаптопът като комбинация не е практична идея, особено за повече от два часа. От другата страна, не е необходимо и да имате цяла стая за домашен офис, макар че би било чудесно, нали? В статията сме подбрали идеи за работен кът у дома, които в по-голямата си степен не изискват много място, а само малко мебели и доста декорация.

Идеи за домашен офис

домашен офис

Започваме с възможно най-дамската идея – шкаф с много обувки, офис бюро в бял лак, удобен мек стол, пухена възглавница и мек килим. Този работен кът е част от спалнята, където има по-голямо пространство. Мястото, което ще изберете, най-вече зависи от свободното пространство, което имате вкъщи. Един съвет – не подценявайте важността на естествената светлина. Натоварването на очите с изкуствена такава допълнително ще доведе до по-засилено чувство на умора.

домашен офис

Ето и един доста минималистичен и модерен вариант на работно място у дома. Черно-бялата комбинация си остава класика. Можете да акцентирате върху цвета на стола и да допълните с малко декорация по ваш вкус – картини, лампи, цветя и т.н.

домашен офис

Ако все се опитвате да избягате от розовия акцент и не ви се получава, то и тук може да го добавите по следния начин – стол с розови рамки, лампа, картина и разбира се, цветя! Може да ви идва в повече розовото, но любителите му няма да имат нищо против. Както и на повечето от останалите идеи, така и тук офис бюрото е бяло, а и не само то – сами ще се убедите, че преобладаващият цвят е белият и вече акцентът зависи от предпочитанията на самата дама. Разгледайте нашите предложения, които се надяваме да ви бъдат полезни и да ви вдъхновят за направата на домашен офис.

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис

домашен офис