Обзавеждане и Дизайн

Хол в синьо и бяло

hol v bqlo i sinio

hol v bqlo i sinio

Представяме ви една идея за обзавеждане на хол в синьо и бяло. От пръв поглед си личи, че домакините на това помещение са искали да се чувстват комфортно сред интериор, който изглежда момчешки, но не прекалено много. Сините тонове на меките мебели ни подсказват за това. В резултат на това желание са добавени класически форми в дизайна на хола. Тъмносиният диван с кадифено покритие влиза в ролята на основен акцент. А поставен срещу най-главният предмет – камината, комфортът в обстановката е в кърпа вързан. Раираните възглавници успяват да оформят още един от слоевете в интериорното обзавеждане. Столовете тип фотьойли са също в класически изчистен стил. По този начин така подбраните мебели за хола се допълват чудесно.

Интериорен дизайн на хол в синьо и бяло

hol v bqlo i sinio

Изборът на класически стил за интериор на хол в синьо и бяло е едно от най-добрите решения. Този тъмносин цвят още от „време уно“ е считан за кралски. Бил е използван само в обзавеждането на помещенията на важните особи на обществото. В днешно време все още успява да ни въздейства някак по-особено. Съдържа в себе си голяма доза стил и усещане за лукс. И за да не натоварваме прекалено много съзнанието на всеки посетител, изборът на класически стил в интериорния дизайн на хола е добро решение, защото цветовете говорят достатъчно много.

hol v bqlo i sinio

В случай, че решите да си направите подобен интериор на хол в тези цветове, можете спокойно да добавите мрамор в помещението. Например около камината. Дървени елементи в декорацията ще добавят доста уют от своя страна. Предмети със златисти участъци ще бъдат малкото бижу на всекидневната ви. Не прекалявайте с тях обаче, за да не изглежда претрупана обстановката. Синьото е достатъчно внушително, мраморът също.

hol v bqlo i sinio

Като малък трик относно разположението на мебелите, ще ви кажем да не доближавате плътно до стената дивана или креслата. Оставете около метър разстояние до най-близката странична стена. В това пространство разположете един лампион със семпъл дизайн, за да допълва отпускащата атмосфера, когато естествената светлина липсва.

hol v bqlo i sinio

hol v bqlo i sinio

hol v bqlo i sinio

hol v bqlo i sinio

hol v bqlo i sinio