Обзавеждане и Дизайн

Идеи за дома според тенденциите за лято 2017

идеи за дома

Идеи за дома според тенденциите за лято 2017, които определено заслужават внимание.

Всяка една идея за дома през лятото като че ли изглежда вдъхновяващо и причината за това е не само в покачващите се температури на въздуха и водата. Настроението, вибрациите и асоциациите с приятните мигове, които носи този сезон, са наситени с магия, еуфория и магнетичност.

Ако държите да сте в крак с тенденциите за дома и те ви действат зареждащо и вдъхновяващо, има голяма вероятност да се зарадвате на актуалните трендове, които включват от ботанически принтове, които стават все по-горещи и по-горещи през тази година, до естествени материали и ръчно изработен дизайн. Няма да ви окуражаваме да реконструирате напълно дома си, тъй като актуалните тенденции в интериора ще ви дадат нужното вдъхновение, независимо дали възнамерявате да закупите нещо толкова малко като ново одеало или искате да опитате напълно нова цветова схема. Така или иначе, през лятото на 2017 тенденциите в интериора са много горещи.

Идеи за дома според тенденциите за лято 2017

идеи за дома

Новата дървесина.

Естествените дървесни тонове от последните сезони започват да се заменят с дървени мебели и аксесоари с интригуващ овъглен облик. Тази техника демонстрира подобрения строеж на дървото до неговия драматичен скулптурен ефект. Това е една от подходящите идеи за дома, където преобладават неутралните тонове.

идеи за дома

Ботанически принтове.

Новите тропически принтове, в които историческия градински дизайн и картините а ла Пол Гоген внасят усещането за игривост от 50-те години. Подобни идеи за дома ще въздействат на възприятието през топлите летни месеци на годината и ще внесат артистична екзотичност във всяка от стаите.

идеи за дома

Игра на сенки.

От хипнотично реалистични дигитални принтове до такива с по-стилизирано усещане за светлина и тъмнина, създадени от релефни повърхности, сенките присъстват в много от колекциите от материи през този сезон. Тази тенденция със сигурност ще намери реализация във всеки модерен дом.

идеи за дома

Красиви текстури.

Този сезон, шарените модели и ярките цветове ще направят място за множество приятни текстури с меко драперно качество. Нежните тонове придават още повече изтънченост на тези предложения и ще бъдат все повече предпочитани на различни места във всеки дом.

идеи за дома

Тъкани материали.

Красивите плетки на кошниците са изключителна черта в последните дизайни на мебели за дома. Този стилен лаундж стол олицетворява новия рустик шик, като комбинира деликатния ратанов шаблон с чистия силует и мекото платно в мек, прашен нюанс.

идеи за дома

Всевъзможни комбинации.

От смели контрасти до приглушени съчетания,  тази схема разкрива дивата страна на дизайнерския свят. Една интересна комбинация от леопардови принтове, плисета и пачуърк, заедно със звезди, ивици и метални кожи, показва, че “повече може да бъде повече”.

идеи за дома

Син деним.

Най-новите осезаеми тъкани, оживените принтове и облицовки на стени в индиго деним сини нюанси създават условия лесно да се изгради спокойна, но наситена схема. Наслояването на шарките и лицевите плетки работят особено добре в богата палитра като тази.

идеи за дома

Горещ метал.

Металните покрития са се превърнали в основна тенденция през последните години, но сега интересът се обръща към фините вариации на тона и текстурата в модерните летни идеи за дома.

идеи за дома

Замечтани цветови схеми.

Възприемайки комбинацията от меки, прозрачни шарки и леки нюанси на перлено, тази едва доловима цветова палитра поема етеричното качество на мътна ранна утринна светлина.

идеи за дома

Розово и ментово.

Нежните тонове на руж продължават да носят наслада и през това лято, но този път те са съчетани със спокойните, но свежи нюанси на меко ментово зелено върху всякакви материали, включващи от хартия и платове до керамика и стъкло.

идеи за дома

Полупрозрачни материали.

Фино шарените шарки с диафанно качество се появяват като фаворити за използване в светли интериори за лятото на 2017-та, благодарение на техните изключително ширини.

източник:idealhome.co.uk

Inline
Inline