Обзавеждане и Дизайн

Модерен дом – функционално обзавеждане в отворен план

moderen dom

Впечатляващият интериорен дизайн на един модерен дом е повече от вдъхновяващ. Заповядайте на една виртуална разходка из тази страхотна къща в Австралия, която изглежда голяма отвън, но е още по-просторна отвътре. Архитектурата на сградата не винаги може да бъде променена, но решенията относно обзавеждането винаги са под ваш контрол. Понякога малко вдъхновение отстрани може да ви доведе до наистина страхотни идеи. Вероятно тук ще откриете точно онова, което търсите.

Модерен дом – функционално обзавеждане в отворен план

moderen dom

Тревните площи пред дома предоставят възможност за използване на различни идеи за градината, но в случая е предпочетено едно по-изчистено озеленяване. То съвпада с интериора и вътрешното обзавеждане на този модерен дом, освен това не изисква сложна и редовна поддръжка. Цветята са издигнати във високи и широки контейнери, поставени от двете страни на пътеката и предлагат разнообразие от нюанси и височини.

moderen dom

Модерното кухненско обзавеждане тук е решено в светлата гама.  Отвореният план на дома, решен в цветова гама, включваща сиво, кафяво и бяло, позволява обособяването на отделни кътове. В близост до кухнята се намира трапезарията. Тя е разграничена от общата площ с килим под масата и столовете за хранене. Правят впечатление и множеството саксийни цветя, които намират място дори и в банята.

moderen dom

Стилното обзавеждане за баня е решено в бяло и кафяво. Студеният мрамор и фаянс, които са използвани за ваната, мивките, плота и пода се затоплят от естествената дървесина, която присъства под формата на ламперия и шкафове за баня.

moderen dom

Комфортното обзавеждане на хол е предвидено да събере голяма компания и да осигури красиви и функционални меки мебели. Холът отново е позициониран в едната част на отвореното голямо пространство и се намира в непосредствена близост до трапезарията и кухнята.

moderen dom

Семплото обзавеждане за спалня в този модерен дом предразполага към почивка и спокойни сънища. Съчетава успокояващо синьо и меко кафяво. Разгледайте и останалите снимки в галерията по-долу за още вдъхновение и използвайте всичко, което в харесва в своето обзавеждане на жилище.

moderen dom

moderen dom

moderen dom

moderen dom

moderen dom
moderen dom

moderen dom

moderen dom

moderen dom
moderen dom

moderen dom

 

източник:homedsgn.com