Обзавеждане и Дизайн

Идеи за кухни

idei za kuhni

idei za kuhni

Представяме ви няколко практични и функционални идеи за кухни.

Кухнята е мястото, където се приготвя храната за семейството и по тази причина заема една от почетните позиции в интериора. Независимо кой е водещата фигура в кухнята – дали жената или мъжът – най-важното, когато избирате дизайн е той да бъде удобен и функционален. Всичко трябва да бъде позиционирано на удобно за вас място и когато готвите да го правите максимално улеснено. Предлагаме ви няколко идеи за дизайн на кухня и декориране, с които се надяваме да улесним вашия избор на това важно в дома място.

Функционални идеи за кухни

idei za kuhni

Започваме с идея, която ще допадне на хората, които харесват гланцовите покрития. Много красиви и блестящи, те придават на кухнята един изтънчен вид и стил. В случая, цветовете са светли и към тях е добавена една голяма бяла лампа на кухненския остров. Ако сте от късметлиите с по-голямо пространство в кухнята, то спокойно може да инвестирате в кухненски остров – изключително практичен и функционален. На него можете да позиционирате мивката и котлоните – така ще ви е доста по-удобно, когато миете и готвите.

idei za kuhni

Ако сте от хората, които обичат повече цвят в дома си, то тази модерна кухня най-вероятно ще ви допадне. Комбинация е между дърво и гланц в пастелно жълто, която продължава дори в холната секция. Стените са боядисани в тъмно синьо, като по този начин самата кухня изпъква още повече и цветовете се открояват на тъмната стена. Както се вижда на снимката и тук мивката и газовите котлони се намират на кухненския остров.

idei za kuhni

Продължаваме с пъстрите цветове, но този път те са като акцент – тапет в кухнята, чийто основен цвят е белият. Гланцовите снежно бели шкафове се открояват, а по средата вместо остров има голяма маса с дървен плот, който се комбинира чудесно с вратата. Добавете няколко висящи лампи в някой от цветовете на шарения тапет. Разгледайте и останалите ни предложения и идеи за кухни.

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni

idei za kuhni