Обзавеждане и Дизайн

Идеи за малък басейн

malak basein idei rasteniq dvor kashta kamani dekoraciq

За разлика от повечето хора, ние винаги сме вярвали, че размерът е относителен, с тези няколко идеи за малък басейн ще се уверите, че голямото за едни е малко за други. Басейн в задния двор е чудесен начин да се разхладите в горещите летни дни. Малките квадратни площи за релакс и спорт набират все по-голяма популярност. Всичко, от което се нуждаете е малко изобретателност, креативност, свободно време и малко свободно място в двора (щяхме да забравим… и известни финанси). Скоро ще се уверите, че добавянето на един малък басейн в двора ви, може да ви промени живота.

Идеи за малък басейн с нестандартни форми

malak basein idei dvor stalbi rasteniq treva

Ако харесвате нестандартните форми, приготвили сме ви няколко идеи за малък басейн, които са с различни геометрични фигури и с красиви извивки. Избягайте от класическата визия с правоъгълници. Заложете на изваяните и заоблени линии. Кръглите и полукръгли басейни стават все по-популярни с всеки изминал ден. С модерно и стилно излъчване и в комбинация с мека мебел до тях, те са способни да предложат мечтаната атмосфера в тропически стил. Как да не се пренесете (макар и само мисловно) на някой самотен остров в частна вила). Добавете и малко зеленина и едри камъни като декорация и релаксацията ви е „в кърпа вързана“. Екзотичния дизайн, който сте на път да оформите, можете да допълните с подходящо осветление.

Помислете за дълбочината

malak basein idei kashta dvor more rasteniq

Обикновено повечето идеи за малък басейн изискват минимално дворно пространство. Те разчитат повече на дълбочината. Интелигентните съвременни дизайнери са намерили няколко начина, с които можете лесно да добавите малък басейн в двора. Докато някои предпочитат джакузи, вместо да се потопят в басейн, ние силно препоръчваме да изберете втория вид. Те са лесни за поддръжка, а и помагат за подобряване на здравето, плувайки в тях. Разбира се, те също ви позволяват да се отпуснете в стил.

malak basein idei kashta darvo

Помислете за интегрирането на малък басейн в двора, така че да бъде част от начина ви на живот. Какво имаме предвид? Добавете до него камина, удобни мебели за сядане, както и маса за събиране на приятели или за красиви вечери със семейството. Басейнът може да стане фокусната точна на дворното ви пространство, където със сигурност ще се случват ако не интересни, то поне приятни емоции.

malak basein idei dvor rasteniq darveta plochki

 Красиво дворно място с малък басейн и място за сядане 

idei malak basein savremenen stil shezlong

 Правоъгълен малък басейн с меки шезлонги до него и красива зеленина

idei malak basein kashta dvor gradina rasteniq

 Идея за малък басейн в двора на модерна къща

idei malak basein dvor ograda kashta

 Освежаващ малък басейн сред много зеленина

idei malak basein dvor kashta gradina

 Малък басейн рамкиран с големи камъни и красиви дървета

idei malak basein dvor

idei basein malak kashta dvor obzavejdane rasteniq

idei basein malak gradina darveta rasteniq

idei basein malak dvor kashta rasteniq

idei basein malak dvor gradina shezlongi masa

basein malak idei kashta gradina obzavejdane

basein malak idei kashta shezlongi stolove dvor rasteniq

error: