Тенденции

7 чанти за сезона пролет-лято 2015

chanti prolet lqto tendencii

По света има много пристрастени към чанти жени, чиито съвест и морал им позволява да дадат по $2,500 за чанта. Докато някои се обсебват от обувки и страдат по чифт, който не могат да добавят към богатата си колекция, има и такива, които с месеци са в списъка за чакащи за „it bag“ на сезона. През 2011 върха на пирамидата на чантите бе Celine Luggage Tote, през 2000 Fendi Baguette. Тази година, следейки стрийт стайл снимките на редица фотографи, се открояват цели 7 от тях. Започваме с Loewe „Puzzle“, която е голяма, широка и ни напомня по-скоро на диамант. Вижте кои са другите 6:

 Топ 7 чанти на сезона

chanta cherna kelly hermes

1.  Hermès „Kelly Cut“ Clutch

Ултра-шикозната чанта Кели се е сдобила със свой мини размер. Тя е идеална, както за през деня също така изглежда чудесно и с вечерни тоалети. Kelly Cut е направена от маслена гладка Swift кожа със сребърен обков. Мерките на чантата са 31 cm на дължина, 13 см височина и 2,5 см дълбочина и има един вътрешен джоб.

chanta paula cademartoti cvetove

2. Чантите Paula Cademartori

Паула Кадемартори от 2011 година стартира своя собствен бранд за чанти и обувки. Всяка чанта е замислена като обект за притежаване и обгрижване. Скъпоценният печат на всеки модел е метална тока, лично проектирана от Паула. Една модерна визия на лого, което убягва от конвенционалните модели.

chanta pierre hardy color block tendencii

3. Чантите Pierre Hardy „Jane“ и „Alpha“ 

Цветни, летни и вкарващи много настроение в тоалета. Чантите „Jane“ и „Alpha“ са стилни и много актуални за сезона.

chanta ralph lauren ricky

4. Ralph Lauren – чанта“Ricky“

Раниците са супер-хита на 2015 и Ralph Lauren го знае много добре. „Ricky“ е много градска, ежедневна, но същевременно елегантна и нежна.

chanti diorama sinq dior

5. Чанта „Diorama“ – Christian Dior

Нищо чудно, че „adore“ се римува с Dior. Тази чанта на френската модна марка е върха на елегантността. От Dior и този път са успели да хванат фантазиите ни за перфектната чанта и да я материализират в „Diorama“.

chanti kafqva chloe

6. Чанта Chloe „Fay“

Изработени от кафява твърда кожа и велурен капак тя е минималистична с сребърен метален обръч и дълга дръжка за рамо.

Други модели на чантите хванати в крачка

cherna chanta ralph lauren ricky

chloe chanta kafqva 2015

hermes kelly chanta kafqva

loewe chanta pazzal

bqla chanta diorama dior

makla chanta paula cadermatoti

pierre hardy chanta color block tendencii