Идеи за малък холи

С тези идеи за малък хол предизвикателството “обзавеждане на малки помещения” ще стане една идея по-лесно. Знаете ли всъщност каква част от свободното си време човек прекарва в затворени помещения? Цели 87%, затова е важно холът ни да бъде уютен и удобен. С малко подходящи похвати преобразяването на любимата ви стая ще стане факт. Знаем, че се чудите как да намерите баланса между това да направите пространството да изглежда по-просторно и това да добавите допълнителни места за сядане. Няма невъзможни неща в света на гъвкавият интериорен дизайн.

Идеи за малък хол

идеи за малък хол

Сред нашите идеи за малък хол стои въпросът “как да излъжем помещението да изглежда по-голямо”? Един от похватите е използването на огледало и вертикални тапети. Не е нужно да имате залепени тапети по всички стени. Достатъчно е на една от най-дългите стени да поставите такива, както и огледало срещу прозореца. Така определено ще успеете да увеличите оптически размерите на хола както на височина, така и на дължина и дълбочина. Сега ще в покажем колко голямо може да бъде малкото.

Идеи за хол с малки размери

идеи за малък хол

Една от нашите идеи за хол с малки размери е свързана с осветлението. Поставете подходящи настолни лампи или лампиони в тъмните ъгли на пространството. Ако имате ниши, осветете и тях. Колкото повече светлина има, толкова по-широко и приветливо става компактното пространство. Помнете, че светлината е най-ценната стока във всеки малък хол, затова препоръчваме да се лишите от дебелите пердета и завеси. Позволени са само декоративни варианти.

идеи за малък хол

Често премахвайте ненужните предмети от помещението. Разхвърляната стая и чувството за хаос в нея правят всяко пространство да изглежда значително по-малко и задушаващо.

идеи за малък хол

Избягвайте тъмните цветове относно боядисването и мебелите. Те имат способността да поглъщат всяка светлина, докато светлите я отразяват. По този начин лесно ще поканите уюта и доброто настроение в дома си, а освен това оптически ще го уголемите.

идеи за малък хол

Изберете колкото е възможно по-удобен диван според наличните финанси. Според проучване, 40% от всички хора на гости са склонни да останат още една вечер, ако диванът, на който ще спят е по-удобен от тяхното собствено легло.

идеи за малък хол

идеи за малък хол

иеи за малък хол

идеи-за-малък-хол

идеи-за-малък-хол

идеи-за-малък-хол

идеи-за-малък-хол

идеи-за-малък-хол

идеи-за-малък-хол

идеи-за-малък-хол

идеи-за-малък-хол