cherno i bqlo interior hol kamina divan

Интериор в черно и бяло винаги ще е на мода. Основно се популяризира от началото на 2014, но все още има тенденция да продължава да бъде актуален. Тази класическа комбинация в обзавеждането на помещенията успява да им придаде един по-изтънчен вид, дори вечен, мебелите като, че ли не остаряват. Обзавеждането на този апартамент е в абсолютните крайности на цветовата гама. Наличието на големи прозорци, през които навлиза естествена светлина, прави контраста на цветовете още по-осезаем.

 Класическа комбинация с интериор в черно и бяло

cherno i bqlo interior obzavejdane hol kamina

Визията на този апартамент е вдъхновена от дизайнера Роб Зилън (Rob Zeelen), които успява да сътвори чудесен интериор в черно бяло. Пространствата в целия апартамент са в хармония помежду си, като основната идея е да преобладава минималистичният елемент. Резултатът е елегантен и изчистен дизайн съчетан с естествени материали, придаващи уют. Монохромната цветова палитра може да има поразително въздействие върху облика на целия апартамент или къща, ако елементите и предметите в интериора са съчетани с чувство и усещане към детайла.

 Семпъл, но стилен дизайн в интериор в черно и бяло

cherno i bqlo interior hol obzavejdane kamina

Дизайнерът не оставя нищо на случайността в този интериор в черно и бяло. Създава абсолютен оптимален комфорт в жилището. Палитрата от материали се ограничава до бяла мазилка за изолация на външните стени, дървени нюанси и алуминиева дограма. Мебелите са със семпъл, но модерен и функционален дизайн. Повечето са изработени от дърво, за да се запази чувството на уют.

obzavejdane cherno i bqlo interior divan kamina hol kilim

Фокусната точка в хола е добавената дървена стена, в която са импортирани еко камина и телевизор. Съвсем правилно е разположен диванът срещу тях. Едната стена в помещението е превърната изцяло във френски прозорец, от който навлиза достатъчно естествена слънчева светлина през деня. Когато тя се скрие през нощта, в роля влиза елегантния лампион зад дивана, който ще допълни комфортната атмосфера в най-социалната стая.

cherno i bqlo interior obzavejdane spalnq kilim kafqvo leglo prozorec

Спалнята съвсем незабележимо избягва от монохромния интериор в черно и бяло на целия апартамент с добавения килим в кафяво. Добре се съчетава с декоративните възглавнички. На лице е отново голям френски прозорец, за да доближи живущите максимално до природата. Фактът, че помещението е на партерен етаж, го прави още по-лесно постижима задача. В стаята няма нищо излишно. Семплият интериорен дизайн цари навсякъде.

interior cherno i bqlo trapezariq obzavejdane masa bqlo stolove cherno televizor

 Кът за отдих с удобен домашен шезлонг добре интегриран в интериора в черно и бяло

interior bqlo cherno obzavejdane stol shezlong prozorci perdeta

Коридорно пространство в апартамента обзаведен в черно и бяло

apartament interior cherno i bqlo obzavejdane koridor

 Еко камина в дървената стена на фона на интериор в черно и бяло

interior obzavejdane cherno i bqlo apartament kamina darvo

 Пример за функционален кабинет с интериор в черно и бяло

interior cherno i bqlo kabinet ofis obzavejdane stol biuro

 Трапезария изцяло обзаведена в черно и бяло

cherno i bqlo interior masa stolove trapezariq prozorci obzavejdane

bqlo i cherno interior obzavejdane kuhnq plot

cherno i bqlo interior obzavejdane banq vana

cherno i bqlo banq interior obzavejdane vana mivki

interior banq cherno i bqlo mivka