Обзавеждане и Дизайн

Кухня на терасата – съвети и идеи

kuhnq na terasata

kuhnq na terasata

Интегрирането на кухня на терасата е доста популярно, особено по време на летния сезон. Практични и удобни са предвид топлото време, особено когато са под навес или покрив. През есента можете да добавите тента против вятър и дъжд и да продължите семейните и приятелските събирания. Проветривите места са ни любими най-вече през лятото и възможността да приготвим и да се насладим на храната си на открито продължава да бъде една от малките радости в живота. Вижте дизайните на тези кухни на терасата и се вдъхновете да създадете своята.

Кухня на терасата

kuhnq na terasa

За да си направите функционална и удобна кухня на терасата препоръчваме първо да планирате добре бюджета си. Ще избегнете доста ненужни покупки, унесени в идеята за ре-моделиране или създаване на напълно нова. С точен и ясен списък ще бъдете по-фокусирани. След това се опитайте да обновите вече съществуващите детайли, вместо да закупувате нови, ако искате просто да я обновите. Едно лакиране на дървените вратички на шкафовете може доста да ги освежи.

Тераса с кухня – още съвети

kuhnq na terasata

Когато става въпрос за ре-моделиране на кухня на терасата или създаване на нова такава, осветлението е едно от най-важните неща в цялостния й интериор. Изисква да му обърнете сериозно внимание, ако искате прекарването в това помещение да бъде приятно. То трябва да бъде достатъчно осветено в зоните за готвене, както и в зоната за разговори. LED светлините са едни от най-подходящите, а и са енергоспестяващи.

kuhnq na terasata

Изберете подова настилка, която да допълва останалата част от дома ви. Също така тя трябва да посреща вашите всекидневни нужни. Съобразете се с това, че се очаква понякога да се изливат течности на пода. Теракота и мозаечни настилки са идеални за пода на кухнята. В зоната за хранене можете да сложите паркет за повече уют. Отворете съзнанието и въображението си и сме сигурни, че вашата кухня на терасата ще се превърне в тази, която сте мечтали да имате цял живот. Разгледайте снимките ни за повече идеи.

kuhnq na terasata

kuhnq na terasata

kuhnq na terasata

malka kuhnq na terasata

kuhnq na terasata

kuhnq na terasata

malka kuhnq na terasa

vunshna kuhnq na terasata

Inline
Inline