kuhnq na teratasa

Интегрирането на кухня на терасата е доста популярно, особено по време на летния сезон. Практични и удобни са предвид топлото време, особено когато са под навес или покрив. През есента можете да добавите тента против вятър и дъжд и да продължите семейните и приятелските събирания. Проветривите места са ни любими най-вече през лятото и възможността да приготвим и да се насладим на храната си на открито продължава да бъде една от малките радости в живота. Вижте дизайните на тези кухни и се вдъхновете да създадете своята.

Кухня на терасата

kuhnq na terasa

За да си направите функционална и удобна терасата с кухня препоръчваме първо да планирате добре бюджета си. Ще избегнете доста ненужни покупки, унесени в идеята за ре-моделиране или създаване на напълно нова. С точен и ясен списък ще бъдете по-фокусирани. След това се опитайте да обновите вече съществуващите детайли, вместо да закупувате нови, ако искате просто да я обновите. Едно лакиране на дървените вратички на шкафовете може доста да ги освежи.

Тераса с кухня – още съвети

kuhnq na terasa

Когато става въпрос за ре-моделиране на кухня на терасата или създаване на нова такава, осветлението е едно от най-важните неща в цялостния й интериор. Изисква да му обърнете сериозно внимание, ако искате прекарването в това помещение да бъде приятно. То трябва да бъде достатъчно осветено в зоните за готвене, както и в зоната за разговори. LED светлините са едни от най-подходящите, а и са енергоспестяващи.

кухня на терасата

Изберете подова настилка, която да допълва останалата част от дома ви. Също така тя трябва да посреща вашите всекидневни нужни. Съобразете се с това, че се очаква понякога да се изливат течности на пода. Теракота и мозаечни настилки са идеални за пода на кухнята. В зоната за хранене можете да сложите паркет за повече уют. Отворете съзнанието и въображението си и сме сигурни, че вашата кухня на терасата ще се превърне в тази, която сте мечтали да имате цял живот. Разгледайте снимките ни за повече идеи.

kak da si napravim kuhnq na terasata

vunshna kuhnq na terasata

terasa s kuhnq

malka kuhnq na terasata

terasi s kuhnq

terasa s krugla kuhnq

malka kuhnq na terasa

vunshna kuhnq na terasata