Обзавеждане и Дизайн

Идеи за малко пространство

idei malko prostranstvo etajerki metal hol staq

Животът със съквартирант е познат на много хора, ако и на вас ви се налага да споделяте една стая с друг човек, то със сигурност имате нужда от няколко идеи за малко пространство, за да организирате по-добре вещите си. Ако съквартирантът ви или вие сте зле организиран човек, не се изкушавайте да влизате в конфронтация. Създайте атмосфера, която ще се хареса и на двама ви с няколко практични идеи.

Повече функционалност в стаята с идеи за малко пространство

idei malko prostranstvo etajerka ofis stena biuro staq

Има много ползи от функционалността на помещението, с няколко идеи за малко пространство например, ще намирате всяка дреха по всяко време, ще намирате дори всяка карфица. Хубаво, нали? Друга полза е, че ще можете да каните приятелите си на гости по всяко време без да се чувствате неудобно от това, че е разхвърляно и искате да не е, но нямате къде да си приберете нещата.

Интересни идеи за малко пространство

malko prostranstvo idei etajerki plastmasa staq predmeti

Използвайте пластмасови кутии или етажерки като идеи за малко пространство. С тях всеки ученик или студент ще добави достатъчно място, за да може да прибере вещите си. Достатъчно е да покриете предната им част с любим плакат например, така че да не се вижда какво има вътре. По този начин ще добавите и индивидуалност към стаята.

malko prostranstvo idei klameri ofis forma mafini topliiki

Разделете дребните вещи по сходство така, че да се налага да ги търсите по-малко или изобщо. Една от многото идеи за малко пространство е да използвате форма за мъфини, в която да приберете кламерите и топлийките си, които до сега са били разпръснати по цялото бюро. Друг забавен метод за разделяне на подобни предмети е с малки консерви или бурканчета.

idei malko prostranstvo banq koridor vrata obuvki predmeti

Възползвайте се от пространството зад вратите. Поставянето на висящ органайзер е идеален за прибирането на малки и големи вещи (зависи от неговия размер). Някои хора използват това място за подреждане на обувки, но стават за почти всякакви предмети.

idei malko prostranstvo shkaf staq kuhnq predmeti

malko-prostranstvo-idei

malko-prostranstvo

idei-maluk-koridor

 

Inline
Inline