идеи тавани дървени дизайн мебели бяло интериор

Всяко помещение има нужда от красив завършек и именно с тези идеи за тавани ще ви улесним в избора на дизайн и декорация в пространството съчетано с тавана. Интериорните решения са в изобилие в тази насока. Асоциацията, която идва в главата на повечето хора е гладък бял таван, но възможностите в днешно време стигат доста по-далеч. Дизайнът зависи от типа помещение, от наличното пространство, с което разполагате и от стила на обзавеждане, на който сте заложили. Ето какво имаме предвид.

 Идеи за тавани – за всеки дом по нещо

идеи за високи тавани хол паркет сив диван

Постарали сме се да ви дадем идеи за тавани, които ще надскочат представите ви за граница на помещението. Дизайнът на тавана може да даде на всяка стая неустоимо излъчване, независимо дали става въпрос за трапезария, спалня или кухня. Целта е да придадете индивидуален характер и изобщо не е задължително да бъде еднакъв в целия дом.

Индивидуалност и стил в няколко идеи за тавани

идеи за тавани бяло спалня обзавеждане черно синьо

В статията с идеи за тавани сме заложили на различни стилове, за да покажем, че перфектният дизайн може да бъде различен, в зависимост от наличното пространство във височината и от обграждащите стени. Важно е да го съчетаете и със стила на обзавеждането. Оставяме ви в “ръцете” на колекцията ни, която със сигурност ще ви вдъхнови.

Иновативни и съвременни дизайни в идеи за тавани

идеи за тавани бяло дърво дизайн

Съвременните тавани са способни на много повече от това просто да подсигурят покрив на главите ни. Архитектите успяват да създадат красиви дизайни в игра от форми, цветове и материали. В някои от тях са включени LED осветлителни тела, като част от изисканата им и функционална визия.

идеи за тавани висок бежов диван камина интериор

Част от класическия вид на таваните са висящите полилеи. Дизайнът на осветителното тяло може да наклони везните на стила в съвсем друга посока. Всеки таван може да направи чудеса с визията на стаята, когато е съчетан с подходящо осветление.

идеи за тавани висок бяло обзавеждане диван

Ако искате да си поиграете с възприятията и дълбочината на помещението, помислете за дизайн на таван във формата на арка. Внедрявайки формата на катедрала над главите си, ще създадете усещане за по-просторна и висока стая.

идеи за тавани окачен мебели в бяло обзавеждане

От друга страна окачените тавани могат да създадат една по компактна и семпла визия, отговаряща на съвременните тенденции в интериорния дизайн. Но нека снимките говорят сами за себе си.

идеи за тавани бяло лунички дърво маса обзавеждане

идеи за тавани висок окачен мрамор полилей

идеи за тавани висок полилей мебели в бежово

идеи за тавани декорация хол библиотека маса

идеи за тавани дъврен бяло килим интериор

идеи за тавани дървени греди обзавеждане бяло бежово

идеи тавани дърво бял маса декорация

идеи тавани дърво бяло кафяво мебели

идеи тавани дърво диван кожен паркет

идеи тавани дърво интериор дизайн

идеи тавани дърво обзавеждане интериор

идеи тавани интериор дърво бяла маса

идеи-за-тавани-интериор-мебели-в-бяло-дърво

идеи-за-тавани-мебели-в-бяло-камина-дърво

идеи-за-тавани-обзавеждане-в-бяло-дърво

идеи-за-тавани-релеф-бяло-съвременен-стил

идеи-за-тавани-футуристичен-стил-интериор-светлини