Обзавеждане и Дизайн

Идеи за вътрешно стълбище

vutreshno stulbishte

С тези идеи за вътрешно стълбище за пореден път се убедихме, че има много талантливи архитекти и дизайнери с креативно мислене. Създаването на дизайна на стълбищата предоставя много свобода за действие, стига те да изпълняват основната си функция. Важно е и да успеят да се интегрират в цялостния интериорен дизайн на дома или сградата. Очевидно обаче, тези модели се съчетават изцяло със заобикалящата ги обстановка. Нека разгледаме снимките по-долу за повече вдъхновение, в случай, че и на вас ви предстои решение относно вътрешни стълби.

 

Идеи за вътрешно стълбище

idei za vutreshno stulbishte

Когато става въпрос за къща или апартамент на два или етажа, винаги се появява нуждата от няколко идеи за вътрешно стълбище. Независимо дали искате да смените изцяло своята или да я реновирате, в тези снимки можете би ще срещнете своя подходящ модел. Разчупете мисленето си и се отворете към нестандартни модели на стълби за дома и сградата. При вида на повечето от тях със сигурност ще забравите, че до скоро сте асоциациирали думата „стълба“ със скърцащи дървени стъпала.

vutreshno stulbishte idei

За да получите своето вдъхновение, сме решили да ви покажем няколко идеи за вътрешно стълбище, които ще ви помогнат да изберете своето. Движенията със стил върху тях ще ви станат навик. Няма нищо по хубаво и оригинално, ако успеете да внедрите и свои собствени идеи в дизайна. Ако местата за съхранение в дома ви не са достатъчно, можете да изберете от тези, които са измислени за да предоставят допълнително пространство за книги, кутии или други предмети.

 

 

durveno vutreshno stulbishte

Стълбите на горната снимка са дело на дизайнерката Габриела Густафсон, а притежателят им е собственик на частна резиденция в Стокхолм. Разчупен дизайн и неизменен уют, създаван от материала дърво. С оглед на цялостния стил и интериор, изберете и материала, от който искате да бъде направено вътрешното стълбище. Съобразете го и изберете най-подходящия вариант и разбира се този, който най-влиза в предвидения бюджет. Вариантите за модерно стълбище са много – метално, стъклено, дървено, красиви комбинации между тях и прочие. Вижте какви идеи подбрахме за стълбища в дома, с които по-лесно да стигнете до важния избор.

Още идеи за вътрешно стълбище – креативност и изящество

moderno vutreshno stulbishtevutreshno stulbishte ot durvo

ideq za vutreshni stulbi

metalno vutreshno stulbishtestukleno vutreshno stulbishte

betonno vutreshno stulbishte

ideq za stulbishte vutreshno moderna ideq za vutreshno stulbishte

vutreshno stulbishte ideq

vutreshno stulbishte ideiinteresni vutreshni stulbishta

durveni vutreshni stulbishta

vutreshno stulbishte ot durvo i stuklovutreshno stulbishte za kushta

vutreshno stulbishte s osvetlenie

idei vutreshni stulbishtaidei vutreshno stulbishte

idei za vutreshni stulbi

moderni vutreshni stulbivutreshno stulbishte ot metal i stuklo

vutreshno stulbishte s mramor

vutreshno stulbishte ot metal