interior steni boqdisvane dizain

Знаете ли как да боядисате сами стените в дома си и да трансформирате стаите само с няколко хитри техники и трикове? Ето, че сега този тренд от 90-те се завръща с пълна сила, а ние отново сме насреща, за да ви покажем как с четка и няколко идеи може да преобразите стените и да освежите интериора в помещенията, без да се налагат радикални промени в стила му. Последните вдъхновения предлагат интересни цветови комбинации, поставени на неочаквани места или семпли пластове с изкусен ефект.

Как да боядисате сами стените в дома си

interior zeleno jalto hol boqdisani steni

1. Тон върху тон

Използването на смесена палитра от зелени нюанси е голям тренд за 2015-та, но това се отнася и до всеки друг цвят, подходящ за интериора на дома ви. Опитайте да боядисате стените в различни тонове на един и същи цвят. Съвет: погледнете таблицата с предлаганите бои и изберете съседни нюанси.

mebeli interior boqdisvane

Защо да се ограничавате само с боя върху стените ? Опитайте да боядисате мебелите, като изберете много по-тъмен или светъл цвят от този на стената в близост до тях.

interior dizain stalbi boqdisani steni

2. Неочакван дизайн в боядисването на стените

Архитектурните особености изпъкват при използване на група от цветове, които изглеждат хармонично заедно.

interior dizain mebeli stalbi boqdisani steni bqlo

Използвайте наситен цвят в интериора, но без да изглежда претрупано. Само един детайл или мебел в помещението е напълно достатъчен.

interior steni dizain spalnq

3. Зони

Експериментирайте като боядисате геометрични фигури върху станите, които да внесат характер в обикновената обстановка на стаята. Може да създадете мека и удивителна комбинация с помощта на микс от модерните пастелни тонове.

interior steni boqdisvane

Комбинацията на цветове в боядисването на стените може да се използва успешно по много начини. Ограждането на зони в къта около бюрото, с продължаване на цветовата комбинация в обратен ред по средата, насочва погледа към следващата стая и създава усещане за пространство.

interior spalnq dizain boqdisvane stena

4. Артистични ефекти

Направете стъпка напред, като комбинирате колекция от цветове, за да създадете необичаен ефект вместо табла за спалня или тапет. Вмъкнете някои от тези цветове в интериора на стаята чрез меки мебели или възглавнички. Ето как да боядисате сами стените по лесен и впечатляващ начин.