Детски легла с конструкция на къщи – модерни и забавни

детски легла

детски легла

Детски легла от дърво с конструкция на малки къщи са сред най-актуалните модели, които могат да се видят в съвременните детски стаи. Невероятната платформа на тези легла за деца ги прави подходящи както за сън, така и за игра. Очарователната рамка може лесно и безопасно да се трансформира така, че да бъде използвана както за бебешко легло, така и за детско легло.

 Детски легла с конструкция на къщичка – модерни, функционални и забавни

детски легла

Тази тенденция при съвременните детски легла бързо успя да очарова както родителите, така и техните наследници. Идеите за дизайн са наистина много и варират от приказно-романтични до забавно-интригуващи. Те могат да се превърнат във фокусната точка и на най-семпло обзаведената стая. С малко повече креативност и търпение дори едно съчетание от няколко дървени летви, матрак и боядисана стена могат да се превърнат в най-забавната къщичка за игра с любимите играчки.

детски легла

Функционалността на тези модели ги прави предпочитани за обзавеждане на детска стая с малки размери. Конструкцията е подходяща за създаването на впечатляващи двуетажни детски легла, които ще предоставят възможности за забавни игри и спокойна почивка на малчуганите.

детски легла

Тези модерни легла къщички спестяват място и в съвременните стаи за бебета. За разлика от стандартните кошари, при този вид конструкции, използването им както бебешки легла не крие рисков фактор. Опасността бебетата около годинка или повече да станат и да паднат след изправяне от високо тук е сведена до минимум. Достатъчно е да се поставят меки възглавници тип обиколник, които да предпазят спящото в леглото дете.

детски легла

Всяко дете си мечтае за своето лично скривалище, в което да може да се усамоти или да развихри въображението си. Ето едно легло за дете, което ще бъде като сбъдната мечта за всеки малчуган. Универсалният му цвят и конструкция го правят подходящо както за детско легло за момче, така и за детско легло за момиче.

детски легла

В зависимост от възрастта на детето, тези детски легла с дървена конструкция, рамкираща основи и покрив на къща, могат да се пригодят за матрак с различна дължина. Всъщност, цялата конструкция се прави според размера на матрака, който се използва за самото детско легло във формата на мини къща.

детски легла

Едни от любимите детски легла за момичета са тези с балдахин, в които всяка малка дама може да се чувства като истинска принцеса от приказките. Едно легло къща би й предоставило едни истински царски покои, в които тя да се чувства като господарката на цялата стая с всичките играчки в нея.

детски легла

Моделите с „ограда“ от трите страни са по-подходящи за по-малките деца. Едно такова легло за дете ще предостави на мъничето сигурна и безопасна среда за сън, като същевременно горната част на конструкцията, която влиза в ролята на покрива на симпатичната къщичка, може да се използва за окачане на меки или пеещи играчки, които да помагат за приспиването.

детски легла

Ето един го-разгърнат вариант на това легло тип къща, който е подходящ за по-големи помещения. В него под покрива са ситуирани две зони – една за сън и една за игра. Около матрака има обезопасяващи парапети, а в кътчето за игра има и рафтове, върху които да се подредят забавни играчки и книги.

детски легла

Дали идеалните детски легла за момчета не изглеждат точно така? В зависимост от естетиката на обзавеждане, те могат да се впишат идеално както в типично момчешките детски стаи в синьо, така и в помещение, решено в какъвто и да е друг цвят.

детски легла

Тази идея определено може да промени всяко мнение за детските легла. Кой би предположил колко красиво декорирани биха могли да бъдат, като същевременно с това и функционално да предоставят рафт за поставяне на книжките с приказки за лека нощ или място на една ръка разстояние за любимите плюшени животни за гушкане.

детски легла

Лампичките определено ще бъдат едно от основните предимства, от които малчуганите могат да се възползват, ако притежават такива детски легла с конструкция на къща. Разбира се, също така върху горната част от рамката могат да се поставят флагчета, изкуствени цветя и закачалки с дрехите, предвидени за обличане през следващия ден.

детски легла

Несъмнено тези модерни детски легла като къща могат да изглеждат ефектно във всяка една стая, независимо дали е обзаведена по-минималистично и модерно или по-ефектно и тематично.

детски легла

Едно детско легло във формата на къща може да се превърне в акцента на стаята, когато му се обърне малко повече внимание. Разгледайте в галерията със снимки по-долу с още идеи на легла за детски стаи, от които да почерпите вдъхновение за дизайн.

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла

детски легла