Обзавеждане и Дизайн

Креативни идеи за дома, които ще внесат повече уют

идеи за дома

19 креативни идеи за дома, които ще внесат повече уют и настроение в пространството.

Колкото по-студено става навън, толкова повече започваме да си мислим за начините за постигането на привлекателни за очите обновлениея, които ще донесат комфорт и домашен уют в дома ни и няма да ни струва милиони. за да ги изпълним.  Ето защо ви каним да разгледате някои от най-модерните варианти за декориране, които ще издигнат настоящия интериорен дизайн на апартамента ви до нови висоти и няма да създават напрежение на портфейла ви

Креативни идеи за дома, които ще внесат повече уют

идеи за дома

 • Килимче, което ще внесе цвят и настроение.

Не подценявайте значението на добавянето на ярки детайли в интериора! Чрез такъв килим едновременно ще отървете вашия гардероб от няколко неизползвани айтъми и да създадете едно наистина вдъхновяващо парче за вътрешна украса.

идеи за дома

 • Добавяне на магическо докосване  към саксиите за цветя.

Обикновените саксии за цветя са толкова скучни! Можете да ги превърнете в нещо много по-уникално. Просто се въоръжете с малко канап, боя и положително настроение!

идеи за дома

 • Подноси, които да озарят мрачните сутрини.

Подносите обикновено не са в списъка с най-необходимите неща в къщата. Въпреки това, те могат значително да допринесат за създаването на комфортна среда. Дали да си купите един или да си направите със собствените си ръце – изборът е ваш.

идеи за дома

 • Одеало, което ще топли при всеки повод.

Нищо не бие едно домашно вълнено одеяло за създаването на пълно чувство на щастие и комфорт! Съветваме ви да използвате прежди на много буци. Такива, които ще бъдете в състояние да ги плетете на ръка, без да се налага да използвате игли за плетене. Трябва само да инвестирате минимални усилия, за да постигнете един наистина зашеметяващ ефект!

идеи за дома

 • Сбогом“ на скучните коркови табла.

Пространството над работното ви място може да има много практически приложения, така че е време да мислите за това като за класна и уникална промяна! С малко въображение, дори и непретенциозните боклуци, съхранявани в гаража ви, могат да бъдат превърнати в очарователни парчета за вътрешна украса.

идеи за дома

 • Невероятни възглавници в пастелни цветове.

Такива красиви декоративни възглавници могат да добавят жизненост на вашия хол. Нещо повече, не е нужно да се харчат пари за закупуване на този вид артикул в модните бутици. Всичко, което ви трябва да успеете да си ги направите сами, е набор от бои и интересно оформена листна маса.

идеи за дома

 • Миниатюрно бюра за писане.

Дори най-малкият ъгъл на къщата ви може да се използва за създаване на перфектното място за работа и размисъл.

идеи за дома

 • Невиждан до сега стенен часовник.

Уникално създадения стенен часовник в стил направи си сам ще добави индивидуалност на всяка стая в къщата. Основното нещо е да сенаправи дизайн, който да отговаря на останалата част от интериора.

идеи за дома

 • Невероятни  кошници за бельо.

Има все повече доказателства за това, че красиво, не означава непременно скъпо. Чрез използването на материали на разположение от най-близкия търговски център, можете да създадете красиви кошници за бельо, които няма да изглеждат не на място във всяка част на къщата

идеи за дома

 • Лесен за поставяне балдахин.

Противно на това, което може би си мислите, няма нищо прекалено трудно в поставянето на стилен балдахин за легло. Бъдете сигурни: добавянето на такава позиция в обзавеждането ще направи вашата спалня най-романтичното място на земята!

идеи за дома

 • Чаен сервиз, който ще впечатли гостите.

Дори стария лак за нокти може да бъде много удобен – той може да бъде използван, за да се направят неподражаеми декоративни модели на обикновените бели чаени чаши. След такова преобразяване, тези чаши гарантирано ще станат вашите любими!

идеи за дома

 • Разкошен абажур със скрита златна облицовка.

Златна спрей боя е всичко, което трябва, за да се превърне дори най-скучният абажур в обект на гордост на всеки  интериорен дизайнер.

идеи за дома

 • Използване на стари врати като модерни складови площи.

Дори и най-обикновените и излишни неща могат да получат нов кралски статут в дома ви. Например, старите врати, могат да бъдат използвани като компактни и привличащи погледа рафтове. С малко творческо планиране, те могат да се поберат в празен ъгъл на стаята и да предоставят един завладяващ контрапункт на по-традиционното обзавеждане.

идеи за дома

 • Тапет като станица от книга.

Не се страхувайте да експериментирате с тапетите и техния дизайн: най-неочакваните решения може да се превърнат в най-успешните.

идеи за дома

 • Рафтове с геометрични форми.

Иновативните стенни рафтове могат да добавят истински стил в жизнената среда. Няма ограничение за броя на формите и цветовете, но просто се уверете, че те са креативни и привличащи погледа.

идеи за дома

 • Закачалка за дрехи, която ще ви приближи до природата.

Парчета от сухи клони, поставени вътре и обикновена дървена рамка могат да направят едно евтино, практично и творческо портманто.

идеи за дома

 • Нова визия на завесите.

Време е да промените възприятието си относно щори и завеси! През есента и зимата, вашият дом се нуждае от нещо, което няма да попречи на слънчевата светлина да влиза вътре; нещо, което ще ви помогне да създадете уникална и комфортна среда.

източник:brightside.me