Тенденции

Роклите с поло – хит през есента

роклите

Роклите с поло – хит през есента.

Има начин да носите любимите си къси рокли и през хладните дни и опцията е да изберете модерните топли и меки материи. Стилните плетени рокли станаха любими на дамите още от последните няколко години и по всичко изглежда, че все още държат позициите си и едва ли скоро ще ги загубят, защото изглеждат толкова женствени и комфортни.

Ако все още не сте готови да се примирите със студа и да посрещнете есента и зимата, направете адаптацията си с подобни шик и топли дамски дрехи. Сигурни сме, че можем да събудим креативността ви като ви вдъхновим с тези комбинации, които включват роклите с поло, които изглеждат като овързайзд пуловери, но в по-секси вариант. Вижте ги само!

Роклите с поло – хит през есента

роклите

Когато времето е хладно, но все още не замразяващо студено, роклите с поло могат да бъдат в центъра на уютен, шик и лесен аутфит. Най-хубавото на този вид рокли е това, че можете да ги носите както предпочитате, когато пожелаете и с каквото си искате, защото съществуват в безкрайни стилове, модели, текстури и в безброй цветове. Тъй като меките дамски рокли с поло предоставят много възможности за стайлинг, така че вижте модерните начини за комбиниране на поло-роклите.

Как да носим роклите с поло

роклите

Най-важното е да намерите подходяща и удобна дебела и къса рокля, която ще носите в продължение на години. Поло роклите са на разположение в много стилове като тип ризи, модели с A-линия, както и плътно по тялото. Трябва да се обърне внимание също и върху плата. Мохер и вълна определено топлят, но могат да предизвикат сърбеж, особено върху по-чувствителна кожа, така че може да избегнете тези две материи.

роклите

Може да носите роклите с чизми и да изглеждате очарователно. Истината е, че ниските температури не трябва да ви спират от носенето на рокли през есента и зимата. И най-добрият вид рокли за това време са именно меките рокли с поло.

роклите

Ако не ви допада носенето на този тип ботуши над коляното, можете да изберете да ги съчетаете с токчета, дамски ботуши до глезена или с гамаши. Изберете един чифт плътни чорапогащи или дори един чифт панталони за по-студените дни.

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

роклите

 

Inline
Inline