Модерен интериорен дизайн в дома

Модерен интериорен дизайн в дома с хармонична комбинация между съвременно и старинно с безброй контрастни текстури. Впечатляващо е, че тук се срещат внушителен брой добре подредени, почти рустик материали, които са използвани с толкова елегантност, че да оформят уникалния интериор на дома. Въпреки че за цветната палитра, използвана за създаване на фона на всяка от стаите, са използвани предимно неутрални тонове, в пейзажа изскачат неочаквани цветни щрихи, за да добавят забавен елемент на изненада. Резултатът от всичко това е жилищно пространство с индивидуалност и неподражаема персоналност.

Модерен интериорен дизайн в дома

Модерен интериорен дизайн в хола

Отвореният план на жилището позволява плавно преминаване от едно помещение в друго. Елегантен висок параван от дървени дънери визуално разделя стаите. Лъскави стенни рафтове в черно и бяло, удобен черен диван, ниска масичка за кафе, канапе и фотьойл в ярко червено запълват интериора на пространството.

Плавно преминаване

Модерен интериорен дизайн в дома

Шикозната трапезария с акрилни столове се намира точно до кухнята, а топлата дървена повърхност прибавя елегантност към всяка област на отворения план на жилището.

интериорен дизайн на камината в кухнята

Камина, която се вижда от двете страни на бялата тухлена стена, е фокусната точка в съвременната обстановка на кухнята и хола в жилището.

модерен интериорен дизайн

Съчетанието от невероятното използване на акцентиращи светове, интересните облицовки, допълненията в декора и естествената вентилация правят мястото изключително стилно и привлекателно.

интериорен дизайн на зелено бяла баня

Интериорът в банята е решен в свежи цветове – бяло и тревисто зелено. Едно живо растение допълва усещането за естествена светлина в помещението. Стъклената прозрачна душ-кабина е в унисон с цялостната концепция на жилището, в която стените са само загатнати.

дизайн парапет

Стъклото присъства и в ролята на парапет около стълбището. По този начин то е използвано функционално, без оптически да загражда.

модерен дизайн стълби

Стълбището няма парапет, но е обезопасено с прозрачна стъклена стена в синхрон с интериорния дизайн на жилището.

модерен интериорен дизайн трапезария

Модерни столове в трапезарията и леко загатване за отделеност на помещението с висок параван от естествени дървесни стебла.

Модерен интериорен дизайн в хола

Модерен интериорен дизайн хол

Изглед от горния етаж без плътна оптическа бариера

dizain interior moderen dom