Обзавеждане за хол – 7 съвета

hol obzavejdane art deco stil

Как да изберем подходящо обзавеждане за хол, е доста често задаван въпрос? Когато го избирате е добре да се водите от няколко правила. В зависимост от оформлението на дома ви, холът може да има много различни функции. Ако отделно от него разполагате със семейна стая, тогава той може да служи за място за тържества, за четене или място за гости. Може да се използва също така и за гледане на телевизия, за игри и прекарва на време със семейството.

Няколко съвета за обзавеждане на хол

hol obzavejdane siv divan kamina kamak

1. Определете за какво точно ще се използва това помещение, преди да започнете обзавеждането на хола. Независимо от предназначението му, всяко добре аранжирано пространство има удобен диван или масичка за кафе и фокусна точка, като камина или развлекателен център (може би дори и двете).

2. Нужно е да решите какви вградени модули трябва да добавите към своя хол. Понеже тази стая служи за много цели, не забравяйте да включите няколко рафта, шкафове и чекмеджета, за да поберете всичко, от което имате нужда.

obzavejdane hol sivi divani darvena stena

3. Когато обзавеждате хола си не се страхувайте от ярките цветове, но и не прекалявайте с тях. Придържайте се към неутралните дивани, кресла и табуретки и експериментирайте смело с аксесоари. Рамки с картини, килими, възглавници и завеси са страхотни за добавяне на цвят.

4. Координирайте стиловете в обзавеждането на хола ви. Използвайте най-особените архитектурни елементи в стаята, за да определите в какъв стил да бъде обзавеждането. Ако имате големи прозорци към града например, може да изберете модерен стил на обзавеждане.

Стил и комфорт в обзавеждането

hol obzavejdane bqlo cherno moderno

5. Помислете за комфорта. Изберете вашия диван и столове, мислейки си за удобството, което искате да усещате всеки път, когато сядате. Препоръчваме да изберете мебели, изработени от висококачествени материали.

6. Изберете дизайн на меката мебел, която се вписва в цялостния стил. Когато става въпрос за платове, избирайте ги в зависимост от това, колко често се използват мебелите. Винаги е възможно да се полеят с нещо за пиене. Съобразете това. В този смисъл, кожата е по лесна за почистване от напитки.

obzavejdane hol siv divan idei

7. Изберете маси, които допълват стила на вашата всекидневна. Не се ограничавайте до една холна маса, ако имате нужда от две. Лесен подход за довършване на обзавеждането е използването на ракли и плоски шкафове, в които да поберете чинии и чаши. Подходящо решение е, понеже ще са ви наблизо по време на парти или срещи с приятели. Ето и още малко идеи за обзаваждане на хол в снимки.

obzavejdane na hola

interiorno obzavejdane na hol

idei za obzavejdane na hol

obzavejdane na hol idei

hol obzavejdane

obzavejdane na hol snimki

moderno obzavejdane na hol

idei za obzavejdane na hol snimki

idei za obzavejdane na hol snimki

obzavejdane na hol idei snimki

hol obzavejdane snimki idei