Обзавеждане и Дизайн

Невероятни идеи за килимче в банята

banq idei kilim bqlo interior mebeli cherno bejovo

С тези няколко идеи за килимче в банята със сигурност ще направите това „съкровено“ място по-уютно и приятно. Понеже банята е важна част от апартамента или къщата, всяка има нужда от внимание, за да бъде по-комфортна. Не е нужно да е с големи размери, за да добавите красиво и меко килимче под краката си. Някои от снимките са на големи помещения, но това не трябва да ви спира да изберете подходящия модел за вас.

Интересни и „меки“ идеи за килимче в банята

banq idei kilim sivo pravoagalen interior mebeli

Дочухме, че много от вас се ослушват за интересни идеи за килимче в банята. Познахме, нали? Искаме да ви вдъхновим, затова сме събрали тази колекция от интериорни дизайни на бани, които допринасят за комфорта под краката ви. Килимът е от съществено значение за цялостната визия на помещението, затова не бива да пропускате да изберете подходящия за вас, в зависимост от стила и цвета на мебелите. Основната причина повечето хора да го добавят са студените и хлъзгави плочки. Краката ви ще са на сухо и топло, но по-важното е, че ще ви предпази от подхлъзване.

Килимче в банята за меко и комфортно усещане

banq kilim idei cherno interior bqlo mebeli lilavo

Разглеждайки тези идеи за килимче в банята, имайте предвид, че трябва да бъде съчетано с мебелите в помещението и цялостния му стил. Както всеки стил в интериора придава различно усещане, така и моделът на килима създава различна обстановка. Например, ако банята ви е в модерен стил с гланцирани мебели (като снимката горе), чудесно би стоял дългокосмест килим. Ще внесете доза бохо стил за по-елегантно и дори луксозно усещане. Ако помещението е обзаведено в класически стил с дървени мебели от тъмно кафяво дърво, идея е да прибавите изчистен дизайн на килим (с къс косъм) евентуално с райе (с няколко бежови линии и няколко разноцветни други).  Райето от своя страна ще увеличи оптически размера на помещението. Това са само примерни съчетания, вложете малко въображение и сме сигурни, че ще се сдобиете с мечтания комфорт.

banq kilim idei cvetq interior darvo mebeli obzavejdane

 Зелени килимчета в баня традиционен съвременен стил

banq kilim idei zeleno interior bejovo mebeli

 Баня с модерен монохромен интериор и сив дългокосмест килим

idei kilimche banq interior moderen stil sivo

 Баня в модерен стил с идея за килимче в черно 

idei kilim banq cherno moderen stil interior obzavejdane

 Луксозно обзаведена баня с бежов пухкав килим

idei kilim banq interior bejovo

idei kilim banq oranjevo interior bqlo obzavejdane

idei kilimche banq rae zeleno sinio kafqvo

idei kilimche banq zebra bqlo cherno

kilim banq idei bejovo interior obzavejdane mebeli mivka

kilim banq idei bejovo interior obzavejdane vana

kilim banq idei interior bejovo mebeli

kilim banq idei sivo interior darvo mebeli