интериорен дизайн

Интериорен дизайн на имение – заповядайте на гости в дома на Клоуи Кардашиян

Заповядайте в дома на Клоуи Кардашиян – едно имение на стойност 8,5 милиона долара, разположено в Лос Анджелис. Най-щурата от клана Кардашиян – Дженър  се разпростира върху 929 квадратни метра площ, обзаведени с лукс и стил. ” Грозното патенце” на рода, което се превърна в истински лебед през последната година, вече е привлекателна и самоуверена дама, а решенията, които е взела за обзавеждане на дома си показват модния й усет. Прави впечатление нейната организираност на пространството, както и афинитета й към източния стил. Подобен интериорен дизайн изглежда повече от впечатляващо и със сигурност всеки би искал да бъде на нейно място и да се почувства като у дома си, седнал на удобните градински мебели край камината на двора или да вземе вана в разкошната й баня.

Интериорен дизайн – у дома с Клоуи Кардашиян

интериорен дизайн

Не, това не е бутик за дрехи, обувки и аксесоари. Това е дрешникът – стая на щастливката Клоуи. Колко ли й трудно да избира всеки ден какво да облече? Дали и тя като една типична жена се запътва към стаята – гардероб и си мисли, че няма какво да облече?

интериорен дизайн

Също толкова подреден е и килерът на средната сестра Кардашиян. Всеки продукт си има своето място за съхранение тук. По всичко изглежда че Клоуи е много организирана домакиня.

интериорен дизайн

Няма как да очакваме нещо скучно от Клоуи. Подобен интериорен дизайн с много съчетания на принтове и текстури е точно в стила на Кардашиян.

интериорен дизайн

 Няма как да не се почувстваш като индийска принцеса в подобна стая. Обърнете внимание на тавана.

интериорен дизайн

 Просторна, лъскава и модерна кухня, решена в светли тонове

интериорен дизайн

 Кино зала с много възглавнички, меки легла и седалки. Напитките и пуканките са на една ръка разстояние

интериорен-дизайн

 Има ли жена, която да не мечтае за светла и просторна гримьорна – фризьорски салон у дома ?

интериорен-дизайн

интериорен-дизайн

Интериорен-дизайн
интериорен-дизайн

източник :elle.com.au