Скъпо изглеждащ интериорен дизайн с няколко трика

интериорен дизайн

Направете скъпо изглеждащо обзавеждане на дома си с използването на няколко хитри трика за интериорен дизайн.

Може да постигнете атмосфера на уют и разкош в дома си, без да харчите много средства, само с използването на подходящите идеи за обзавеждане. Лесно ще освежите обстановката и ще създадете невероятно впечатление още от първия поглед, ако вземете под внимание няколко конкретни неща, които са от ключово значение за всеки впечатляващ интериорен дизайн на апартаменти. Научете повече подробности!

Скъпо изглеждащ интериорен дизайн с няколко трика

интериорен дизайн

Сложете хубави интериорни врати. Те не трябва да бъдат солидни или еднакви и скучни. Красивите и спестяващи място плъзгащи врати не само, че ще издигнат стила на помещението, но могат да бъдат използвани за създаване на разделение в жилищата с отворени етажни планове.

интериорен дизайн

Ако ви харесва визията на рафтове с много книги като част от решението за обзавеждане на хол, които изглеждат като библиотека, но не можете да си позволите ръчно изработени, използвайте шкафове за книги от пода до тавана, за да създадете подобна конструкция. В случая са използвани 4 високи, подредени един до друг и закрепени за стената с дюбели.

интериорен дизайн

Придържайте се към класичката. Забелязали ли сте, че често изборът на интериорен дизайн от висок клас е решен в неутрални тонове? Те действат успокояващо и правят избраното обзавеждане да изглежда по-подредено. Може да внесете висок стил в стаята,  като изберете неутрални нюанси за пода, стените и тапицерията на мебелите, а с помощта на аксесоари да въведете ярки цветове и текстури.

интериорен дизайн

Когато обмисляте какво обзавеждане за кухня да поставите, помислете и за стените. Плочките ще ви помогнат да постигнете красив, вечен и зашеметяващ външен вид, който се поддържа лесно, без да инвестирате много средства. А ако искате да създадете допълнителен интерес сред избраното кухненско обзавеждане, вмъкнете втори дизайн плочки за кухня, но с различен цвят или размер.

интериорен дизайн

Създайте измерение в стаята, като върху гладките стени поставите панелни тесни ивици. Това напомня рамкиране на картина и е лесен начин да привлече погледите в определена зона на помещението.

интериорен дизайн

Архитектурните детайли са чудесен начин да направите домът да изглежда по-скъпо обзаведен. Превърнете тавана в една фокусна точка с този прост трик: украсете района около осветителното тяло с лек, тавански медальон от полиуретан. Декоративните тавански детайли се предлагат в различни размери и могат да бъдат боядисани в желания от вас нюанс.

интериорен дизайн

Може да направите вашето обзавеждане за баня по-ново и бляскаво чрез координиране на облицовките. Подменете несъответстващите аксесоари с нови, сменете счупените плочки за баня и съчетайте всичко налично с достъпни средства,  която ще направи пространството да изглежда полирано и луксозно.

интериорен дизайн

Друга идея, от която може да се възползвате, ако кухнята ви е тясна и има кухненски остров или планирате да поставите,  помислете за използването на тонални контрасти, за да предизвикате някакъв интерес. Нюансите на сиво, еспресо и бяло дават  на тази малка кухня изтънчен ъпгрейд, който е както традиционен, така и модерен.

източник:bhg.com