обзавеждане на апартамент

В тази статия сме решили да ви покажем примерно обзавеждане на апартамент за млада и влюбена двойка. Интериорният дизайн е изцяло насочен към модерното и съвременното. Цветовете са съчетание между бежово, бяло и сиво, в които деликатно са вплетени цветни акценти от зелено и синьо. Мебелировката и разположението на всички предмети е подбрано според нуждите на двама младежи.

Обзавеждане на апартамент

обзавеждане на апартамент

В живота на всяка млада двойка идва момент, в който трябва да се занимаят със задачата обзавеждане на апартамент. За да ви улесним сме избрали да ви покажем такова, в което са вплетени деликатен лукс във всекидневната и трапезарията, спокойствие в родителската спалня и игривост в детското помещение.

Обзавеждане на апартамент – дизайн на помещенията

обзавеждане на апартамент

В първото помещение (всекидневната), което сме избрали да ви покажем, ясно личи добрият избор на дизайнера да съчетае цветове и текстури, за да получи едно удобно и динамично пространство. Използвани са ненатрапчиви сиви и бежови тонове като основа, за да вплете зелени и сини цветови акценти, с които всеки гост или член на семейството да прави асоциация с нещо енергично и освежаващо. Младите двойки определено имат нужда от подобни усещания. Големият диван в помещението го превръща в идеално място за събирания и забавления на много хора.

обзавеждане на апартамент

В интериорния дизайн на спалнята на родителите личи спокойствието и релаксиращата атмосфера още от вратата. Създадена е чрез семплото разположение на неутралните мебели и текстури.

обзавеждане на апартамент

За да е в съчетание с останалата част от дома са добавени същите зелени тонове на една от стените. Зеленото само по себе си има свойството да успокоява окото и внедрено сред ненатоварващи неутрални тонове, целта е постигната.

обзавеждане на апартамент

В подобна спалня, от която лъха красота и спокойствие, благодарение на добре съчетаните цветове и текстилни повърхности, няма как живущите да не се насладят на достойна почивка в края на деня.

обзавеждане на апартамент

Обръщайки поглед към детската стая в това модерно обзавеждане на апартамент, забелязваме енергичност и добро настроение. Помещението е обзаведено с всичко необходимо за едно дете.

обзавеждане на апартамент

Смесени са розови и синьо-зелени тонове, за да се придържаме към основните акценти на целия дом. Предвид розовото, двойката ще трябва да работи за момиче.

обзавеждане на апартамент

Кухненската маса, добре допълнена с удобни и модерни столове, лесно се превръща в подходяща както за семейни вечери, така и за неформални закуски. Декоративните елементи и осветителните тела са в синхрон. Наличието на естествена светлина от високите френски прозорци, прави помещението още по-приветливо.

обзавеждане на апартамент

Островът в кухнята е идеален за сутрешна закуска или бързо похапване преди началото на работния ден. Гладките дървени и гланцирани повърхности допринасят за лесното почистване и поддържане на мебелите.

обзавеждане-на-апартамент

Обзавеждане на апартамент с модерна кухня в бяло и бежово

обзавеждане-на-апартамент

Интериорен дизайн на тоалетна в неутрални тонове

обзавеждане-на-апартамент

Баня в бежово и бяло 

обзавеждане-на-апартамент