Пътешествия

Дестинации за почивка за двама

дестинации за почивка за двама

Всяка двойка има период, в който се нуждае от място за усамотение, на което да успее да релаксира по свой си начин, затова ви посрещаме с няколко дестинации за почивка за двама. На тези места ще успеете да се насладите на заобикалящата природа, на архитектурните забележителности или на плажните партита. Всичко зависи от това как искате да си прекарате. Избрали сме разнообразни видове пътешествия, които ще ви заредят с много добро настроение.

Дестинации за почивка за двама

дестинации за почивка за двама

Избрали сме 10 различни по атмосфера дестинации за почивка за двама. Близки и далечни брегове, градски разходки сред антични архитектурни забележителности или усамотение сред природни забележителности. Изборът е ваш. Приятни мигове!

Дестинации за почивка за двама –  разнообразие от преживявания

дестинации за почивка за двама

Ако търсите дестинации за почивка за двама с романтична атмосфера, Париж е вашето място. Символ на любовта, този град е идеален за млади двойки. Там можете да се насладите на световно известна храна, разходка по Сена и разглеждане на исторически музеи.

дестинации за почивка за двама

Флорида е една от най-популярните семейни дестинации в световен мащаб. Това не означава обаче, че не е подходяща за двойки без деца. Плажовете на Тихия океан и Атлантическия океан са известни с кристалните си води. В близост е град Маями, който никога не заспива. Известен с разнообразните си нощни заведения, там никога няма да скучаете.

дестинации-за-почивка-за-двама

Ибиса, символът на денонощните партита, също е сред топ 10 дестинации за почивка за двама. Макар понятието “почивка” да е малко по-различно на тази територия, все пак психиката ви може да се рестартира под звуците на музиката. Въпрос на предпочитания. Плажовете са невероятни, а атмосферата е изпълнена с енергия.

дестинации-за-почивка-за-двама

Тенерифе е популярна дестинация, поради факта, че е смесица от спокойствие за семейства и парти разпускане за млади двойки. Красивите романтични гледки и закътани местенца не липсват, стига да сте любители на такива преживявания.

дестинации-за-почивка-за-двама

Кабо Верде ще ви награди с топли дни и прекрасни чисти пясъчни ивици. Това е идеалното място, ако искате да избягате от действителността. Ще имате перфектната възможност да се поглезите сред лукс.

дестинации-за-почивка-за-двама

В гръцките острови има нещо, което успява да привлича посетители от цял свят като магнит. Гърция успява да съчетае антични останки, исторически забележителности и романтични места за усамотение. Плажовете са повече от красиви. Ще видите както заведения за нощни партита, така и спокойни ресторанти с качествена храна. Насладете се на всеки един момент.

дестинации-за-почивка-за-двама

Рим е един от най-древните градове в света. Продължава да бъде вълнуваща дестинация за градска почивка за двама. Там ще имате възможността да проучите останките от римската цивилизация, както и да се насладите на типична италианска храна. Градът излъчва романтика със своята архитектура, фонтани и паркове.

дестинации-за-почивка-за-двама

Малката островна държава Барбадос е една от най-красивите на Карибите. Ще потънете в спокойствието, от което имате нужда с половинката си сред почти пустите плажове заобиколени със страхотна природа.

дестинации-за-почивка-за-двама

Ако търсите почивка с нисък бюджет, плажовете на Девън (Югозападна Англия) са идеални. Забавление и релакс са добре съчетани там. Ако сте любители на сърфирането, северните плажове ще ви харесат. Цените за настаняване са разумни.

дестинации-за-почивка-за-двама

Ако сте двойка, любител на разходките на открито сред природата, езерото Дистрикт ще ви хареса. Можете да прекарате почивката си в изкачване на хълмове, разходки по еко пътеки или пикник около езерото. Не липсват пъбове и заведения за хранене в близките селца. Местността разполага с вили под наем с камини.

Inline
Inline