Обзавеждане и Дизайн

Идеи за дизайн на коридор облят в стил

идеи за дизайн на коридор декорация с огледала

Ако имате нужда от доза вдъхновение за преобразяването на входната част на дома ви, тези идеи за дизайн на коридор ще ви помогнат. На къде да се насочите в стиловете и как да декорирате издълженото помещение ще видите в снимките, които сме ви приготвили да видите. Възползвайте се максимално от наличните размери, защото определено си заслужава да впечатлите всеки свой посетител още от вратата.

Идеи за дизайн на коридор със стил

идеи за дизайн на коридор в синьо

Използвайки някоя от тези идеи за дизайн на коридор, домът ви ще приветства всеки гости с атмосферата, която ще цари. Много хора не отделят нужното внимание на това продълговато помещение, но допускат грешка, понеже това е мястото, където се поздравяваме за добре дошли и където се изпращаме, пожелавайки си хубави неща. Важно е то да изглежда добре, да удобно за събличане на връхните дрехи, както и за обуване и събуване на обувките. Не забравяйте и да изберете подходящо осветително тяло според стила на обзавеждане, към който сте се насочили.

Идеи за дизайн на коридор и добре дошли у дома

идеи за дизайн на коридор в синьо зелено

Ще ви дадем идеи за дизайн на коридор с примерни комбинации на мебели в името на удобството и уюта. Част от задължителното обзавеждане е порт-мантото или иначе казано стенната закачалка в комбинация с нисък шкаф, където можете да приберете козметиката за поддръжката на обувките и обувалките. Огледало не би било излишно изобщо.

идеи дизайн коридор в лилаво с голямо огледало

Всяка дама (а и повечето мъже) се чувства по-уверена, ако има къде да се огледа за последно преди да излезе от вкъщи. Прибавете и шкаф за обувки в близост до входната врата.

идеи за дизайн на коридор в бяло

Важно е върху какво стъпват краката ни, затова сме помислили и за съчетания на килими. Всеки коридор би бил по-практичен, ако има място за сядане, от което да може да се възползва всеки, обувайки се.

идеи за дизайн на коридор декорация стена мебели

Декоративните предмети са неизменна част от всяка идея за дизайн на коридор, ако желаем да бъде по-предразполагаща. Говорейки си за коридор, веднага си представихме красивото излъчване на високи изкуствени цветя във висока ваза в края на помещението. Освен, че винаги ще изглеждат шик, ще ви направят страхотна услуга в малък коридор, защото ще го издължат визуално.

идеи дизайн коридор в сиво и бежово

Вариантите за декорация не се ограничават само с това разбира се, затова почерпете вдъхновение и от снимките, които следват.

идеи за дизайн на коридор в сиво и бежово

Идеи за дизайн на коридор с дървени мебели

идеи за дизайн на коридор в сиво обзавеждане

Идеи за дизайн на коридор с внушителна декорация на стената

идеи за дизайн на коридор декорация с дърво

Голям декоративен елемент в малък коридор прави страхотно впечатление

идеи за дизайн на коридор в модерен стил

Идеи за дизайн на коридор в средиземноморски стил 

идеи за дизайн на коридор в бежово

идеи за дизайн на коридор с шкаф и картина за декорация

идеи дизайн коридор с жълти и червени акценти

идеи дизайн коридор в сребристо и синьо

идеи дизайн коридор обазавеждане в бяло и жълто

идеи дизайн коридор в тюрколазено синьо с декорация в златисто

идеи дизайн коридор в сиво и модерно обзавеждане

идеи дизайн коридор с тапети огледало мебели

 

Inline
Inline