Обзавеждане и Дизайн

Пердета и завеси в модерния хол

zavesi perdeta moderen hol

zavesi perdeta moderen hol

Когато избирате подходящи пердета и завеси в модерния хол, вероятно  ще искате те да придадат по-официален вид на стаята. Това ще бъде място за показване на драперии върху голям основен прозорец. Поставени върху прозорците, завесите и пердетата си имат различна пропусквателна способност за слънчевите лъчи, затова и трябва да се съобразите с материите, които избирате за пердета. Тежките и плътни завеси блокират външната светлина, скриват външния свят от очите и създават усещане за осамотение. В стаи, в които няма нужда от дискретност, като хола, е добре да се сложат полупрозрачни пердета, които свободно ще пропускат слънчевите лъчи. Освен това те носят усещане за свобода и лекота,и са идеални за   помещение, в което се канят гости или просто прекарвате деня си.Аао  има плъзгаща стъклена врата към тераса или балкон, завеси около тях са приятно решение за класически вид.

Пердета и завеси в модерния хол с интересен дизайн

moderen hol lilavo zavesi

Съществува огромно разнообразие от материи и комбинации на тъкани, които можете да използвате за вашите пердета.  Изберете материя, която е устойчива на избеляване, особено за хол, в която слънчевият поток е непрекъснат и силен. Макар коприната да е луксозна и елегантна,  тя много бързо губи цвета си Един от най-популярните начини в декорацията на прозорците е поставянето на полупрозрачни пердета. Въпреки че са идеални за почти всяка стая, не е добра идея да си сложите прозрачни завеси, ако искате да имате малко уединеност в стаята, тъй като през тях се вижда почти всичко.

Значението на пердетата и завесите в интериора

moderen hol luksozen dizain zavesi tavan

Важно е пердетата и завесите в хола да си подхождат с темата на стаята като цяло. Това не значи, че трябва нюансите и цветовете на пердетата да са същите като дамаските на мебелите и килимите например, но най-вече не бива да има огромна разлика в двете декорации. Уверете се, че материите на пердетата или завесите в хола отразяват материалите в стаята, че цветовете си подхождат с основните тонове и плътността на материята на пердето се връзва с цялостното усещане, което носи декорацията на помещението.

moderen luksozen hol zavesi bql interior

Пердетата си подхождат на цялостния дизайн на хола

moderen hol perdeta print

Светъл хол със завеси, пропускащи слънчевите лъчи

perdeta moderen hol lilavo bqlo

Завеси в тон с интериора в модерния хол

moderen hol sin bejov interior zavesi

Плътни завеси с цветни елементи в хол с розов интериор

moderen hol rozov interior zavesi

Завеси, предразполагащи към уют и дискретност

zavesi moderen hol interesen dizain

 

moderen hol zelen interior zavesi

 

moderen hol bql interior zavesi

 

dalgi zavesi moderen hol

perdeta dvoini hol

zavesi dekoraciq moderen hol

zavesi dvucvetni moderen hol

zavesi dalgi moderen hol

perdeta moderen hol

perdeta hol moderen

moderen hol zavesi siv interior

zavesi moderen hol beli mebeli