- Advertisement -
Великден

Великденски венец в синьо

velikdenski venec sin

velikdenski venec

Великденски венец в синьо – едно празнично бижу за декорация с пух, яйца и цветя върху вратата. Готови ли сте за нещо, което да не е жълто или зелено, с което да украсите празнично дома си? Бъдете оригинални и разчупете клишето. Посрещнете пролетта с красив и интересен венец, носещ в себе си символите на плодородието и новия живот.

Направете си Великденски венец в синьо

velikdenski venec napravi si sam

Откъснете няколко клонки и ги увийте под формата на кръгъл венец. Купете няколко леки изкуствени яйца. Напръскайте със синя спрей боя венеца, а за яйцата използвайте един-два тона по-светла. Оставете да изсъхне.

napravi si sam velikdenski venec

Изрежете няколко кръгчета от мек син филц. Прикрепете малко парче тънка жица и залепете с лепило към дъното на яйцата. Забодете телта в правоъгълен стиропор и напръскайте отново с боя. Оставете да изсъхне.

ideq za napravi si sam velikdenski venec

Вземете 40 см пух или боа с пера в същия тон и го увийте в долната част на венеца. Това напомня за малко меко гнездо, не мислите ли?

napravi si sam velikdenski venec s qica i cvetq

Изберете подходящи допълнения като хартиени цветя или пластмасови плодове. Ако нямат дръжки, с които да ги прикрепите към венеца, завийте малко тел около тях и по този начин ги закрепете към декорацията. Хубаво е да са в контрастни цветове като червено или оранжево, защото по този начин изпъкват по-ясно и изглеждат по-добре.

ideq za velikdenski venec

Закрепете декорацията здраво към венеца, за да не се разпадне при честото отваряне и затваряне на вратата. Добавете малко пролетно птиче в гнездото, което ще внесе живот в украсата.

velikdenski venec napravi si sam

Направете кука от тел и закачете гордо новия си Великденски венец в синьо върху входната врата. Нека всички да го видят. Със сигурност ще привлечете погледите на минувачите с тази нестандартна украса.

velikdenski venec