visqshti lampi kuhnq beli shkafove

Можете да направите още по-стилно, красиво и практично любимото си помещение с висящи лампи в кухнята. С тази цел сме избрали няколко такива в различни стилове, форми и цветове. Разгледайте ги и преценете кой модел е най-подходящ за вашия кухненски дизайн.

Игра на цветове и форми с осветителните тела

lampi kuhnq jalti siv plot

Прибавете малко цветно настроение с висящи лампи в кухнята. С осветителни тела подобен модел ще дадете свежест на помещението. Ако успеете да съчетаете яркия жълт цвят с контрастиращ кухненски остров в тъмно сиво или черно ще създадете акцент в пространството. Освен това ще успеете да подчертаете драматичният сводест таван.

Спокойна атмосфера в кухнята за повече креативност

lampa kuhnq polilei bqlo cherno plot siv

Използвайте два вида висящи лампи в кухнята, за да изглежда по-шик. Това осветление наподобява надвиснал над плота медальон. В тази кухня, висящото осветително тяло с голям шарен барабан е разположен над малкия остров, а поредица от малки лампи от матирано стъкло са окачени над близкия плот. Двата модела лампи се сливат добре със спокойна кухня в традиционен стил.

lampi kuhnqbeli diskove bql plot

Тези висящи лампи в кухнята във формата на дискове могат да направят кухнята изискана по деликатен начин. Релефният им накъдрен вид смекчава обстановката и се съчетава идеално с плота и стените на помещението.

lampi kuhnq beli bql shkaf metal

Едно осветително тяло, три висящи лампи. Трите полу-кръгли форми свързани от сложна рамка в златист цвят са плавният завършек на пространството. Цялата висяща лампа е в перфектно съчетание с цветовата схема на кухнята и традиционният стил, в който е обзаведена. Елегантната изработка на златистата висулка привлича окото нагоре, за да подчертае сводестия таван на помещението.

lampi kuhnq cherni metal

 Интересни лампи захванати с дебело въже за тавана

lampi kuhnq staklo vaje metal

 Елегантна и стилна изработка на кухненски висящи лампи в черно

lampi kuhnq savremenen stil cherni metal

 Три модела на висящи лампи за различните кътове в помещението

lampi beli kuhnq staklo bql plot

 Стъклени висящи лампи в кухнята

lampi kuhnq staklo plot darvo bql tavan

 Бели лампи над плотовете в кухнята в два размера

kuhnq lampi beli metal staklo

 Лампи вдъхващи свежест в кухнята от синьо стъкло

lampi kuhnq sinio staklo beli mebeli

 Елегантни висящи лампи от бяло стъкло 

lampi kuhnq beli staklo bql plot stolove

kuhnq lampi metal

kuhnq lampi metal mat