Обзавеждане и Дизайн

Модерни кухни

модерни кухни

Мястото, в което се приготвя и консумира храната е „сърцето на дома“ и определено заслужава да му се отдели достатъчно време, за да се декорира по най-подходящия начин. Интериорът в тези модерни кухни създава приветлива атмосфера, в която всеки с удоволствие да прекарва приятни мигове с близките си, докато готви вкусна храна. Всъщност, самият дизайн ще предразположи всеки любител и не толкова голям кулинарен фен да намира причини да се застоява повече около печката.

Модерни кухни

модерни кухни

Неутралните тонове, изчистените линии и минималистичния стил са „най-добрата рецепта“ за една стилна и модерна кухня. Дървеният материал внася уют в помещението и е изключително подходящ и предоставя разнообразие от светли и тъмни меки тонове.

Модерните кухни са мултифункционални и могат да посрещнат всички нужди на домакинството. А когато съвременните дизайни са направени от качествени материали и са оборудвани с високо-технологични уреди, това ще повдигне стила на помещението.

Модерни кухни 2016 – повече от място за приготвяне на храната

модерни кухни

Кухненските острови стават все по-популярни напоследък и в почти всички модерни кухни присъства по един. Два – три високи бар стола към него ще го превърнат в предпочитано място за пиене на сутришното кафе. На него могат да се настанят и „помощниците “ на готвача, които да дегустират ястията и да му правят компания с приятни разговори.

модерни кухни

Винаги е приятно да се прекара време в красиво декорирана модерна кухня. Тя предразполага към удобство, спокойствие и домашен уют, който е най-важната предпоставка за почивка. Колкото и скъпо да излезе за бюджета, никога няма да изпитвате съжаление за всеки изхарчен лев за създаване на комфортна и приятна обстановка. В галерията по-долу може да разгледате още варианти, които да ви вдъхновят за вашето жилище. Смело може да „откраднете“ някоя интересна идея, която да приложите в дома си.

модерни кухни

модерни кухни

модерни кухни

модерни кухни

модерни-кухни

модерни-кухни

модерни-кухни

модерни-кухни

модерни-кухни

 

Inline
Inline