Съвременни и модерни стилове бани

savremenni i moderni bani bql mramor darveni shkafove

Да се направи дизайн на баня понякога може да се окаже не чак толкова лека задача, за това в тази статия ще се спрем на съвременни и модерни стилове баня.  В днешно време банята се превръща в място за релаксация след дългия работен ден. Нашето малко СПА. Ръководете се от предпочитанията и вкусовете си за стил. Ние тук ще помагаме с идеите за съвременни и модерни бани. Това са двата стила, които си приличат най-много един с друг, но сме ги разграничили, за да внесем повече яснота.

Съвременни стилове бани – изчистени линии и гладки повърхности

savremenni i moderni bani darveni elementi

Съвременни и модерни стилове бани винаги ще са на мода. Съвременните интериорни решения в обзавеждането на банята разполагат тон върху тон цветови палитри, които са основно в кафяво, сиво, цвят сметана и чисто бяло. Можете да видите цветовете понякога разположени върху една стена, във великолепна постелка или в специално произведение на изкуството. Мебелите в съвременния стил се отличават с изчистени линии и гладки повърхности без резба или украшение. Силуетите са малки, без да са изящни. Мебелите се изработват от светли дървесни видове като явор и бреза, матирано или прозрачно стъкло, неръждаема стомана, никел и хром са добре дошли материали в съчетание. Всяко от предложенията ни за съвременна баня изпъква с индивидуален стил и дизайн.

Модерни стилове бани с емблематичния луксозен мрамор

moderna savremenna banq bql mramor ogledala

Съвременни и модерни стилове бани са в основата на всeки нов дом, с голям избор от най-модерните, свежи дизайни ще получите визията на 5 звезден хотел на цена, по-ниска, отколкото очаквате. Модернизмът отхвърля богато украсените мебели, които са процъфтявали в готическия, ренесансовия и викторианския стил. Модерният дизайн е характерен с чистите си и прави линии. Той е като антитеза на предишните дизайнерски стилове, в които се използват тежки текстури, дърворезби и дървесни тонове в целия дом. В модерната баня често е включен емблематичният по отношение на лукса материал – мраморът. Различните видове мрамор дават различни настроения и зависи изцяло от дизайнера какъв шедьовър ще създаде. Повечето компоненти на модерния дизайн – от мебелите до формата на стаите включват чисти, прави линии, без допълнителни подробности. Това различава леко модерния от съвременния стил, в който се използват криви линии. Линиите на модерния дизайн са по-чисти и по-отчетливи.

savremenna moderna banq bejov mramor

Страници: 1 2