Направи си сам

Направи си сам слънчеви очила

 

napravi si sam ochila za slance  1

Направи си сам слънчеви очила, с които ще събереш погледите на околните върху себе си. Аксесоарите определено са важни за всяка уважаваща себе си дама. А на плажа те придават на тоалета индивидуалност. Сигурни сме, че приятелките ти няма да останат равнодушни и най-вероятно ще се наложи да направиш и за най-близките си момичета. Но това не е проблем, защото декорирането няма да отнеме повече от няколко минути и ще струва много по-малко, отколкото всички предполагат.

Направи си сам слънчеви очила с няколко лесни стъпки

napravi si sam slanchevi ochila

Направи си сам слънчеви очила по свой дизайн. Като начало използвай инструкциите, в които описваме отделните стъпки  и разгледай приложените снимки за улеснение. След това дай воля на въображението си и си направи няколко уникални модела, които да разхождаш гордо навън в слънчевите дни.

За да си направиш такива слънчеви очила с цветя, ще ти бъдат нужни следните неща: пистолет за горещ силикон и пръчки силикон, ножица, подходящи слънчеви очила с метална рамка, евтина гривна с пластмасови цветя. След като си набавиш всичко необходимо може да започваш. Отдели цветенцата от гривната. На гърба на всяко сложи по една капка горещ силикон и залепи в горната част на рамката на слънчевите очила. По същия начин залепи по цялата дължина, като внимаваш да оставиш еднакво разстояние между всички цветя. Остави да изсъхне. Това е!

Още идеи за собственоръчно украсени слънчеви очила

napravi si sam ochila za slance

Направи си сам слънчеви очила, красиво изработени от сръчните ти ръце. За този вариант ще са ти необходими следните материали : пистолет за горещ силикон и пръчки силикон, малки клещи, подходящи слънчеви очила с метална рамка, огърлица с метални цветни елементи. След като си подготвиш всичко нужно, започни да отделяш с клещите металните елементи, които ще използваш за украсата. Постави една капка от горещия силикон на гърба на всеки един и го залепи върху горната част на рамката на слънчевите очила. Последователно залепи всички елементи и остави да изсъхне. Готово!

slanchevi ochila napravi si sam

За третото ни предложение ще са нужни: пистолет за горещ силикон и пръчки силикон, ножица, подходящи слънчеви очила с метална рамка, евтина гривна с пластмасови цветя или пластмасови мъниста и евтина гъвкава гривна с кристали. Започни, като отделиш цветята от гривната с помощта на ножицата. Залепи ги с горещ силикон на горната част на рамката на очилата. Нанеси тънка ивица силикон по долната част на рамката и по цялата линия от носа до цветята залепи парчета от кристалната гривна, като внимаваш да няма стърчащи краища. Остави да изсъхне. Това е!

източник:www.divinecaroline.com