Обзавеждане и Дизайн

Тенденции при кухнята за 2015

tendencii kuhnq darvo bqlo interior metal obzavejdane

Стойността на жилищата растат, лихвените проценти остават ниски и много собственици на домове се чудят кои са новите тенденции за кухня, за да реновират помещенията си. С актуално кухненско обзавеждане цената на апартамента ви ще се повиши в случай, че решите да го продавате. Готови ли сте да обновите това „вкусно“ помещение? В следващите снимки ще ви покажем няколко красиви и стилни тенденции за 2015 г.

Близо до мечтаната кухня с тенденциите на годината

tendencii kuhnq interior darvo obzavejdane bqlo mebeli

Преди да потърсите професионалист, който да изработи проекта, е важно да помислите за начина, по който искате да изглежда кухнята ви. Лесно ще достигнете до решение като прочетете кои са нововъзникващите тенденции за кухня, които могат да запалят искрица вдъхновение и в резултат да откриете мечтания от вас дизайн. Въпреки, че не можем да напишем вашия списък с желаните елементи и обзавеждане в кухнята, можем да ви подадем ръка със списък на елементите, които са най-актуални и горещи.

Горещи тенденции за кухня през 2015

tendencii kuhnq obzavejdande darvo bronz kranche polilei

Дървени шкафове в кафяви и черешови цветове
Шкафове със шарки може да са били по-популярен вариант през последните години, но най-новите тенденции за кухня в момента са насочени към дървените шкафове които да се отличават в помещението. Няма правилен или грешен модел от дърво, които да трябва да изберете. Въпреки това, дъбът е доста популярен вариант, вероятно заради голямата му здравина и издръжливост. Също така е все повече нашумяват шкафове с различни петна за създаване на по-драматичен ефект. Черешово дърво и клен са подходящи за създаването му.

tendencii kuhnq obzavejdane bqlo interior mebeli

Варосана или просто бяла кухня
За тези, които не са ентусиазирани да добавят дървени шкафове в кафяви цветове в кухнята, могат да се насочат към модерната визия на кухня в бяло. Последната тенденция за кухня е да бъде всичко в бяло с малко или никакво отклонение от цвета. Това означава помещение с изцяло бели шкафове и дори бяла техника, която почти се слива с шкафовете. Добавянето на бяла подова настилка ще засили ефекта.

kuhnq tendencii darvo obzavejdane interior cheresha mebeli

Матирани сиво-черни тела и предмети (батерии, полилеи)
Лъскавите хромирани батерии за мивки вече принадлежат на миналото. Заменени са с матирани бронзови такива, на цвят наподобяващи петрол, които определено са много по-стилни. В някои домове, тъмният цвят на масло или петрол може да стои прекалено драматично за цялостния интериор. Ако и вашият апартамент е от този тип, можете да помислите леко гланциран никел или полиран хром. Това включва осветителни тела, смесители и други.

kuhnq tendencii bqlo med interior masa obzavejdane polilei

Бронзово-медeни тела и елементи
За собствениците на жилища, които искат да направят впечатление с цвят в кухненските тела и елементи, нека включат бронзово-медени тела. Те имат отличаващ се цвят с жълтеникав или червеникав метален блясък. Със сигурност ще се открояват и да бъдете забелязани. Макар и да не са най-горещата тенденция в интериора на кухнята, има вероятност да станат толкова популярни, че скоро ще заменят петролените сиво-черни цветове, които са много разпространени в момента.

tendencii kuhnq mivka interior obzavejdane

Цветни мивки
Друг начин да добавите индивидуалност и характер на кухнята ви е като интегрирате цветна мивка. Заместете стандартната алуминиева или стоманена мивка с нещо по-стилно и красиво. Широко разпространени са мивките в бяло, черно и сиво, но цветовете не се изчерпват само с тези три. Огледайте се за нещо по-интересно и вдъхновяващо.

kuhnq tendencii hol bqlo obzavejdane interior

Помещения без стени между тях
Вече окончателно се наложи тенденцията на отворените помещения. Тя е популярна от много години, но продължава да бъде предпочитана и за 2015 г. Ако настоящата ви кухня е сравнително малка и затворена, можете да помислите за различни начини, по които да я свържете с останалата част от дома. Например, премахнете стената, която е към хола и или добавете прозорец. Когато направите това, имайте предвид, че цветовете и стила на помещенията, които сте свързали трябва да се допълват.

kuhnq tendencii savremenen stil tapet

Впечатляващи тапети
С един интересен цветен тапет ще добавите доста индивидуалност в цялостния интериор на кухнята. Ще излъчва настроение и покана към по-дълъг престой. Лесно ще добавите визуален ефект, дори само на една стена.

tendencii kuhnq obzavejdane darvo bqlo interior metal med

 Свържете помещенията на кухнята и хола за повече пространство 

tendencii kuhnq hol interior bqlo obzavejdane mebeli

Акцентирайте с цветни тапети в интериора на кухнята

kuhne tendencii obzavejdane tapet interior

 Класически интериор на кухненско обзавеждане с дървени мебели

kuhnq tendencii bqlo darvo interior mebeli obzavejdane

 Класически интериор на кухненско обзавеждане с дървени мебели

kuhnq tendencii interior darvo bqlo obzavejdane

kuhnq tendencii tapet interior obzavejdane

kuhnq tendencii obzavejdane interior bqlo darvo

kuhnq tendencii tradicionen stil bqlo metal

tendencii kuhnq bqlo interior med metal obzavejdane

tendencii kuhnq interior metal darvo

tendencii kuhnq bqlo interior obzavejdane mebeli

tendencii kuhnq obzavejdane interior bqlo polilei

tendencii kuhnq vsekidnevna interior obzavejdane