късметът на зодиите през 2016

Късметът на зодиите през 2016. Какво ни очаква през тази година?

2016-та може да се нарече вдъхновител и то за почти всички знаци на зодиака : влиянието на Плутон ще стимулира нашите амбиции, ще насърчи растежа и ще подпомогне развитието на професионалния и социален статус. Юпитер, който ще остане до началото на септември в Дева, ще ни накара да вземем някои важни решения и ще ни научи как да бъдем по-организирани и методични, а след това ще се измести във Везни, когато наистина ще се насладите на плодовете на собствените си усилия. Следователно, общите съвети, които дават звездите са: безопасно вдигнете платната, когато почувствате попътния вятър, но не прекарвайте и не влагайте твърде много усилия в преживяванията и в съмненията, ако усещате, че те ви потискат.

Късметът на зодиите през 2016

късметът на зодиите през 2016

Дева, Везни, Лъв, Овен – ” С пълна скорост напред!”

Дева : Юпитер ще продължи да ви осигурява защитата си дори и след началото на септември, когато ще се премести във Везни. Тогава обърнете повече внимание на вашите финанси и затвърдете постигнатите успехи. В останалата част от годината ви се дава възможност да изпълните и най-смелите си желания!

Везни : В първите месеци на 2016 Сатурн ви моли да покажете малко търпение и да не се ядосвате за глупости – през лятото кариерата ви ще има мощно ускорение и Юпитер, който идва във вашия знак през септември ви гарантира блестящи възможности, за които дори не сте си мечтали.

Лъв : Тази година Юпитер стои на пост пред вашите финанси и активно помага в тази сфера, а Плутон засилва позицията си. За главозамайващ успех помага Сатурн, а от време на време ви подтиква и за самодисциплина. И като цяло, звездите се показват безпрецедентна щедрост към вас. Бъдете готови за една незабравима година!

Овен : Тази година Уран е във вашия знак, което ви подканва към нови предизвикателства. Все пак, този път ще бъдете приятно изненадани – няма да ви оставят ентусиазмът и желанието да проучвате нови области, да откривате далечни хоризонти. Не се страхувайте от внезапни бури – вятърът ви носи към цъфтящи острови и слънчев континент.

късметът на зодиите през 2016

Близнаци, Рак, Скорпион, Телец, Водолей – ” Пътят е застроен “

Близнаци : Не губете темпото и продължавайте успешно започнатото движение във всички области на живота си, обръщайки повече внимание на решаването на емоционалните проблеми. Тази 2016 година, за да излязат на преден план личните ви отношения, ще трябва да ги изведете до максимума и да се опитате да ги доведете до нивото, в което сте абсолютно удовлетворени.

Рак : Тази година, за шансовете за успех повече от всичко е определяща вашата положителна нагласа. Звездите препоръчват да запомните – конструктивна или не – че всяка следваща ситуация ще зависи до голяма степен от вас.

Скорпион : Годината ви обещава стабилна кариера и доста драматични промени в личния ви живот. Звездите препоръчват да обърнете специално внимание на решаването на финансовите проблеми.

Телец : Цялата 2016 година се движете постоянно към целта и през лятото ще ви се отдаде възможността да вземете лидерската позиция. Тайната на успеха ви – изясняване на собствените ви желания и в резултат на това се стремите да се получат.

Водолей : Наистина не ви харесва, когато по стечение на обстоятелства, желанията ви не съвпадат с вашите възможности. Така че се опитайте да се концентрирате върху това, което искате в действителност, ръководейки се от конкретна цел – и след това нещата ще стават по-добри за вас. Звездите обещават необходимата подкрепа, когато намерите правилната посока.

късметът на зодиите през 2016

Стрелец, Козирог, Риби – “Продължително движение”

Стрелец : Тази година ще имате по-труден избор – да стоите на едно място или да продължавате напред? Може би най-ефикасната помощ, в края на лятото предлага вашия покровител Юпитер – не пропускайте най-големият шанс, с който да изпълните мечтата си.

Козирог : Откривайки препятствие, не се опитвайте да продължите напред, прегледайте внимателно ситуацията и намерете заобиколни пътища. През първата половина на годината, можете да се съмнявате в себе си, обаче втората ви обещава неочакван шанс да постигнете значителен напредък в кариерата си.

Риби : Сатурн предлага предизвикателство в кариерните въпроси – вие трябва да докажете, че сте в състояние да издържите на натиска на обстоятелствата и, ако е необходимо, да поемете водеща роля. Знаете как умело да заобикаляте проблемите, но сега е по-добре да се научите как да заставате срещу тях лице в лице.

Източник: ELLE.ru