Хороскоп

Слънчеви очила за всяка зодия

слънчеви очила

Вижте кои са най-подходящите модели слънчеви очила за всяка  една зодия.

Макар слънчевите очила да не са сред задължителните аксесоари, те са необходимост през слънчевите дни. Те са не по-малко важни от дамската чанта, подходящите обувки и всеки детайл от облеклото, защото трябва да подхождат на формата на лицето и на вашата личност. Когато става въпрос за вашите слънчеви очила, трябва да помислите за формата, цвета, а дори и на дебелината на рамките. Ние сме подготвили кои са най-подходящите модели за представителите на отделните зодии, които се различават по вкус и темперамент. По този начин може да проверите кои са правилните, с които да завършите уверено визията си.

Слънчеви очила за всяка зодия

слънчеви очила

Зодия Овен
Вие сте диво дете с висока треска за аксесоари – винаги сте навън и на път, в края на краищата. Инвестирайте в поразителен стил слънчеви очила в смело червено – цвета на властта.

слънчеви очила

Зодия Телец
Можете да се държите и да изглеждате момичешки понякога, така че стъкла в леко розов тон са хубаво решение за вас. Но вие също предпочитате аксесоари, които са модерни извън времето, така че рамки в шарка тип костенурка са идеални за вашата зодия.

слънчеви очила

Зодия Близнаци
Вие превключвате погледа си редовно и това означава, че когато става въпрос за слънчеви очила, искате да се запасите. Когато искате да се почувствате модерно, избухнете с кръгли ретро рамки с различни нюанси. Изненадата и променливостта са очаквани от вашата зодия.

слънчеви очила

Зодия Рак
За вас е важен блясъкът – и сте достатъчно изискани, за да си сложите слънчеви очила с авангардна форма. Когато останалата част от вашата визия е спретната и чиста, можете да си сложите рамка в свежи, бели нюанси, за да направите изявление.

слънчеви очила

 

Зодия Лъв
Вие живеете за да се откроявате. Така че, докато другите момичета са срамежливи да носят огледални стъкла или рамки от плексиглас, вие може да ги носите по забележителен начин. Тъй като оранжевото е любимият ви цвят, имате нужда от чифт слънчеви очила в този забележителен оттенък.

слънчеви очила

Зодия Дева
Няма нищо, което да обичате повече от добре изработените неща. Ще си паднете със сигурност по подобни отличителни слънчеви очила като този модел на „Прада“ и ще искате да ги покажете на света.

слънчеви очила

Зодия Везни
Въпреки, че живеете за нещо синьо, шантавите аксесоари, които са ултра-модерни просто няма да работят с всичките ви тоалети. Бъдете разумни – ще получите много добри резултати за парите си, ако изберете слънчеви очила в класически стил.

слънчеви очила

Зодия Скорпион
Имате силен характер и трудно изразителен стил, с който да съвпадат определени слънчеви очила. Въпреки, че може да не ги носите всеки ден, вие ще искате да запазите чифт дебели рамки с тъмни стъкла, които да сменяте с останалите.

слънчеви очила

Зодия Стрелец
Вие сте достатъчно авантюристични, за да обърнете главите след себе си, но искате да поддържате един вид униформеност, дори ако това включва няколко странни аксесоари като подобни слънчеви очила.

слънчеви очила

Зодия Козирог
Макар, че ще опитате всяка форма на квадрат или котешко око за слънчеви очила, няма нищо, което да обичате повече от вашите Wayfarers. Не ставайте глупави – нали знаете, че никой не прави по-добър чифт от Ray-Ban.

слънчеви очила

Зодия Водолей
Както се оказва, че си малко диво дете, което се осмелява да бъде различно в ежедневието. Блестящи рамки? Те ви стоят ролкова сладко. Защо не направите вашите слънчеви очила по-готини със запомнящи се нюанси?

слънчеви очила

Зодия Риби
Ти си бохемска кралица със свободен дух и афинитет към морското зелено. Най-вероятно ще се влюбиш в един чифт слънчеви очила в нюанси, които никой друг няма – и всеки ще се чудя от къде си ги взела.

източник:popsugar.com