Хороскоп

Зодии и комплименти – кои са думите, които любимият иска да чуе

зодии и комплименти

Ето кои са комплиментите, които харесват представителите на отделните зодии.

Чудили ли сте се някога какво да кажете на партньора си, за да го накарате да се изчерви? Тези съвети ще ви помогнат да разгадаете какво точно въздейства върху слуха на всяка една зодия, за да можете гарантирано да изречете  правилните думи, с които ще омаете онзи, който желаете.

Комплиментите, които харесват отделните зодии

Зодия Овен (21 март-19 април)

Независимите Овни има тенденция да бъдат самостоятелни и приключенската им жилка допринася за постоянната им импулсивност. Те предпочитат ситуации, в които имат контрол. Уверете се, че винаги казвате на любовника си от тази зодия колко се възхищавате на свободния му дух, тъй като това е част от него, от която той никога не може да се отърси.

Зодия Телец  (20 април-20 май)

Най-упоритите в целия зодиак, Телците никога няма да се откажат от задача или ситуация, докато нещата не станат по начина, по който си представят. Бъдете търпеливи с вашия Телец – любовник, когато не е в зоната си. Не забравяйте да му кажете колко много оценявате факта, че той никога не се отказва, защото това означава, че той никога няма да се откаже и от любовта си към вас.

Зодия  Близнаци (21 май-20 юни)

Импулсивни, лавиращи и с вкус към приключенията, винаги се случва нещо интересно, когато в него е замесен Близнак. Като техен любовник означава, че може да се присъедините към тях в надпреварата. Животът никога не е скучен с любовник от тази зодия, така че не забравяйте да му казвате това постоянно.

Зодия Рак (21 юни-22 юли)

Лоялни и грижовни, Раците може да бъдат малко по-прилепващи се – дори към вас. Бъдете търпеливи и вземете в предвид чувствителния им характер. Те винаги правят нещо за вас, със специален повод или не, така че не забравяйте да кажете „благодаря“ за всичките им усилия. Защото наистина вашето щастие е тяхното щастие.

Зодия Лъв (23 юли-22 август)

Те могат да бъдат суетни, но когато става дума за любов, Лъвовете са яростно лоялни и посветени на любимия. Те ще преместят планини, за да се уверят, че техният любовник получава всичко, което иска и от което се нуждае. От своя страна, гарантирайте им винаги собствената си лоялност, преданост и възхищение, защото това е всичко, от което имат нужда.

Зодия Дева (23 Август-22 септември)

Аналитични и с практичен подход, Девите подхождат към любовта с логика. Не ги разбирайте погрешно – те са едни от най-верните и предани партньори от знаците в зодиака. Те никога няма да излъжат или да направят нещо, което вече са анализирали, че ще ви нарани. Всичко, което трябва да направите, е да им кажете, че имате доверие на преценката им и те ще се чувстват особено горди.

Зодия Везни (23 септември-22 Октомври)

Родените под най-безнадеждно мечтаещия сред знаците, Везните имат идеалистичен оглед на любовта. Те винаги ще се стремят да постигнат перфектната връзка, дори ако това е нереалистично. Не им се подигравайте за това. Вместо това, дори и да знаете, че никога няма да бъде перфектна, споделете техните мечти и идеализъм. По този начин, можете да растете и двамата по-близо, докато се стремите към тези „перфектни“ отношения.

Зодия Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Въпреки че Скорпионите могат да бъдат подозрителни и ревниви, те са верни и страстни любовници. Уверете се, че знаят   винаги за силата на вашата любов, лоялност и възхищение, така че не се съмняват във връзката ви.

Зодия Стрелец (22 ноември-21 декември)

Стрелците са като големи топки от независима енергия, които чакат да се взривят и поради това те могат да станат невнимателни, което ще доведе до проблеми. Убедете вашия Стрелец – любовник, че не трябва да се смекчава своята енергия, защото вие сте там, за да го пазите. Той значително ще оцени вашата всеотдайност.

Зодия Козирог (22 декември-19 януари)

Козирозите са супер независими и недоверчиви, така че е трудно за тях да формират силни връзки. Като техен любовник, вие очевидно означавате много за тях и те правят всичко с мисълта за вас. Не забравяйте да им кажете колко се възхищавате на техните умения и да ги поздравявате за техния успех.

Зодия Водолей (20 януари-18 февруари)

Остроумни и умни, Водолеите винаги ще идват с нови мисли и идеи, които те развълнувано ще споделят с вас. Насърчавайте тази част от тяхната природа; тя им показва колко подкрепяте идеите им, което означава много за тях.

Зодия Риби (19 февруари-20 март)

Най-емоционално чувствителният сред знаците, мъжът Риби търси одобрение за мнозинството на своите интереси. Като негов  любовник, гарантирайте му вашата любов чрез подкрепата на тези интереси, задавайте му въпроси и дори опитайте няколко заради вашия Риби – любовник. Това ще го направи изключително щастлив.

източник:popsugar.com