Хороскоп

Мъж зодия Близнаци – находчив, с бърз ум и ярка личност

muj zodiq bliznaci

muj zodiq bliznaci

Всеки мъж зодия Близнаци е летописец и майстор на комуникацията, но думите му не са празни и подхвърлени просто, за да има разговор. Той е интелектуалец, които винаги търси познание и информация. Находчив, с бърз ум и ярка личност, той може да бъде много неща, но никога скучен. Той може да види двете страни в един казус и притежава изключително балансирано мнение по теми, вариращи от обикновени неща до дискусионни проблеми.

Често ще чуете мъжът Близнаци да лее лирична реч за ползите от, да речем, от йога, и след това да спре, за да си поеме дъх и да продължи с “ Но от друга страна…“. Притежава чудна способност да претегля всички плюсове и минуси на всяка ситуация, което понякога затруднява решенията му. Настроението му може да се промени от нещо малко, но той е изключително гъвкав и щастлив да се остави по течението.

Мъжът Близнаци е момче за всичко, а интелигентния му ум отскача от проект на проект  и се стрелна от едно хоби към следващото в кратък период от време. Може да има много интереси, като например градинарство, четене, ракетна наука, телепатия и древна история. Всичко го очарова и предизвиква вечното му любопитство. Обича да решава проблемите и да открива правилните подходи в предизвикателствата.

Като социален знак, мъжът зодия Близнаци се чувства най-добре в социални ситуации, които водят към различни теми, идеи и становища. Обича интересната компания и е очарован от различното и екзотиката. Очарователна и привлекателен, той е популярен и ефузивен с приятелите си.

В любовта:

Очарователен, закачлив и неустоим, той има изключително високи стандарти и може да устрои димна завеса или да действа непредвидимо, за да скрие най-дълбоките си чувства. Интелектуалният близнак в него не винаги се чувства комфортно с големите страсти, които се намират в него и се реализират в пълен размер, когато той се влюбва. Ето защо той не се влюбва лесно, нито често. Не емоциите, а мислите му влияят предимно, така че го накарайте да говори за мнението си.

В отношенията си мъжа Близнаци често ще дразни партньорката си със своите целенасочени доводи в спора, просто защото иска логично да анализира всичко, макар това да го прави студен и безчувствен. За щастие, поради способността му да изслушва и да изразява добре мислите си рядко се случва двамата да спорят. Рутината е проклятие за него и най-голямата заплаха за отношенията с мъжа Близнаци е скуката. За да не загуби вниманието му, неговата партньорка трябва да  се справи с умствените му гимнастики. Освен това трябва да бъде практична, стабилна,  да не се притеснява от налудничавите му прищевки. Не по-малко важно е и да бъде изключително интелигентна и достатъчно сигурна, за да му осигури достатъчно пространство.

В се*са:

Мъжът Близнаци е игрив в спалнята и за него се*сът е приключение. Той иска да опитва нови неща, нови пози и нови играчки. Както и при останалите въздушни знаци, либидото му се ръководи от ума. Ментални игри, ответен огън, се*суални закачки – всички тези неща го възбуждат повече, отколкото сатенено бельо или свещи биха могли. Той ще използва цялата информация, с която разполага, за да угоди на партньорката си по задоволителен начин в леглото. Мъжът Близнаци е щедър любовник и рядко е властен или ревнува. Той е забавно нежен и закачлив любовник, със смели романтични жестове.

Той обикновено се счита за най-съвместим с Везни, Водолей, Лъв и Овен.

Пари:

Мъжът Близнаци следи изкъсо финансовото си състояние. Разходите му се базират на логиката, а не на емоциите, така че ще се състоят предимно от стабилни инвестиции и определен план за дългосрочна сигурност.

Кариера :

Мъжът Близнаци е отличен комуникатор и идеално се справя с мулти – задачи, но се нуждае от постоянно предизвикателство в своята натовареност или скуката ще се отрази на работата му. Уверен и логичен, този господин ще намери успех като адвокат, журналист, учител, съветник или телевизионен оператор.