Месечен хороскоп за декември 2016

месечен хороскоп

Проверете своя месечен  хороскоп за последния месец на годината – декември.

Годината отмина като вихър и какъв по-добър начин да й се сложи край, от Слънцето в непредсказуемия Стрелец? Авантюристичният знак ни придава смелост ние трябва да се справим с много неща, които до сега сме отбягвали или сме се опитвали да избегем. С помощта на този хороскоп за месеца ще получим перспектива и енергия, с които да започнем новата година. Което означава, че ще бъдем свободни от всякакви ограничения или спираща несигурност. Проверете какво вещаят звездите за представителите на всички зодии в изготвения по-долу  месечен  хороскоп.

Месечен хороскоп за декември 2016

Хороскоп СТРЕЛЕЦ

Честит Рожден ден,  уважаеми Стрелци! Сега е време за празнуване, без съмнение, но намерете начин да балансирате нещата, така че не изгорите по време на цялото веселие. Независимо дали става дума за съчетаване на фитнес клас с висок интензитет и снизходителна закуска след това или планиране на творческа сесия (като читателски клуб или клас по рисуване), ще можете да намерите както социалното, така и интелектуалното стимулиране, от което се нуждаете през този напрегнат месец на празничност.

Хороскоп КОЗИРОГ

Чувствате ли се неспокойни напоследък? Канализирайте тази допълнителна енергия в планирането за Нова година, а не във всяко фактическо действие. Повярвайте, отплатата ще бъде много по-голяма с малко предвидливост. Първото място, от което да започнете? Вашето работно място. Създайте табло за настроение  (изпълнено с образи или думи, които вдъхновяват вас) и може би добавете и няколко красиви елементи на бюрото си (като ваза от свежи цветя). Визуалните ориентири са точно това, което ще ви трябва, за да се превърнат вашите планове в действия през януари.

Хороскоп ВОДОЛЕЙ

Този месец води до внезапен порив за свобода-във всеки смисъл на думата. Отдайте се на това желание чрез планиране на почивка през уикенда, без да кажете на никого. Това време е ваше, така че му се насладете, скъпи Водолея. И когато се върнете от вашата мини екскурзия, приложете същата тази концепция за „освобождаване“ на себе си у дома чрез очистване от всякакви остарели вещи и почистване от безпорядъка. Невероятно е онова, което малко чистене може да направи за душата.

Хороскоп РИБИ

Не позволявайте вашия глас да се губи в морето от шума около вас. Това е един месец, в който да се чуят най-съкровените ви мисли и чувства. Опитайте да правите нещо, което разкрива начина, по който наистина виждате света – като за написването на пречистващ блог пост или започване на фотографска серия (или, нека бъдем реални, инстаграм) със съобщение, което е толкова леко или тежко, колкото искате да бъде. Общата цел на това упражнение е да се чувствате удобно с изразяването на себе си по-свободно.

Хороскоп ОВЕН

Може би сте малко, хм, определени в постъпките си, представители на зодия Овен. Въпреки, че това не е лошо нещо, можете да държите за вашите убеждения, докато все още ги оспорвате в името на личното си израстване. Независимо дали става дума за изпробване на нови кухни, опитване на неочакван цвят лак за нокти или слушане на нов подкаст, който не съвсем разбирате, просто обърнете внимание на целия процес. Какво ви изненада? На какво всъщност се насладите? Всичко това е цели отваряне на една малка пукнатина във вашата гледна точка в даден момент.

Хороскоп ТЕЛЕЦ

Декември е месец на излишък за всички, но вие се чувствате малко повече, така да се каже, разглезени от останалите. Между партитата и подаръците, имате много неща за разсейване около вас. И голяма част от тях, макар и забавни, ви карат да се чувствате задължени. Вземетеси  един ден, за да се оттеглите от суетнята чрез участие в нещо чувствено и изцеляващо като звукова вана или лечение Рейки. По този начин, вие ще намерите утехата, която ви трябва, за да бъдете в състояние да се насладите истински на останалата част от сезона.

Хороскоп БЛИЗНАЦИ

Вашата любопитна природата ви прави ходеща енциклопедия на случайни факти (и отлично допълнение към всеки отбор любопитни факти), но тя също така означава, че можете лесно да се разсейвате от време на време. Комбинирайте тази вродена жажда за знания с нещо, което ще фокусира вниманието ви и никой няма да може да ви спре през следващата година. Опитайте нещо, което изисква цялото ви внимание, като редене на голям пъзел или плетене на шал, за да започнете обучение на мозъка ви.

Хороскоп РАК

Празниците са интересно време за много семейства, особено за вашето. От една страна, е страхотно да се видите с всеки, но след няколко часа, може да осъзнаете, че само защото сте свързани не значи, че чак толкова много си приличате. Празнувайте тези различия чрез въвеждане на нова празнична традиция. Независимо дали става дума за подготвяне на нетрадиционно ястие за всички или добавяне на нов филм към поредицата с класики, тя ще служи като подновено чувство за общност.

Хороскоп ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв са жестоки и огнени когато поводът призовава за това, но въпреки всичко това (и може би по-доминантно) вие сте направо домашни котета. Имате много любов и страст вътре в себе си и е време да ги споделите със света около вас. Сега е времето да се включите в някоя празничен доброволен труд или може би да насочите творческите си занаяти в някои ръчно изработени подаръци. Чрез намирането на начини да носите на другите хора радост, вие ще подклаждате вашия вътрешен огън за следващата година.

Хороскоп ДЕВА

Ето я мантрата ви за този месец, представители на зодия Дева: подскочете преди да видите. Откажете се от обичайната си предвидливост и се хвърлете в нещо приключенско, което духът на Стрелец ще внесе във вашето ежедневие. Изследвайте тази идея в кухнята като изпробвате официална рецепта в малко по-свободен стил на готвене или опитайте да облечете нещо съвсем различно с вашия гардероб (текстура или шарка, например). Цялата работа е да ви е удобн, докато просто правите нещата, дори и ако не се окаже доста „правилно“.

Хороскоп ВЕЗНИ

Въпреки, че обикновено се стремите към дипломация в отношенията ви, този месец е удобен за използването на склонността ви да казвате нещата такива, каквито са, дори ако това означава да си нарушите спокойствието малко. Приложете тази идея на практика, независимо дали това е чрез открита дейност, която винаги сте били твърде уплашени да опитате или да носите нещо, което винаги сте обичали, но не сте били сигурни дали може да облечете. Това просто може да предизвика смелостта, която ви трябва за сърдечните отношения с близките си хора.

Хороскоп СКОРПИОН

Преминаването на месеца на рождения ви ден не означава, че честването му трябва да спре, скъпи представители на зодия Скорпион. Продължете със забавлението с всички възможни средства, но пропуснете сложните планове. Помислете за спонтанни танцови партита в хола, „гмуркане“ в любимите ви модни списания в продължение на часове, получаване на празничен маникюр или пеене на някои коледни мелодии в банята. Има какво да се каже за простите неща от живота.

източник:purewow.com