Хороскоп

Зодиите, които не могат да имат общо бъдеще

зодиите

зодиите

Зодиите, с които не трябва да излизаме на срещи и защо е по-добре да ги избягваме. Преди да се втурнем с главата надолу в една нова връзка и да се чудим дали сме подходящи един за друг и дали отношенията ни ще продължат до края на дните ни, може да се окаже, че звездите всъщност са планирали нещо грозно за нас и последната ни тръпка. За наше щастие, астролозите знаят какво е закодирано като зодии съвместимост и кои са зодиите, с които другите нямат бъдеще и е по-добре да избягват от самото начало.

Зодиите, които не могат да имат общо бъдеще

Зодия Овен (21 март- 19 април)

Да не си губи времето със: Зодия Козирог (22 декември – 19 януари)

Защо: Родените под знака на Овен като цяло са нарушители, а Козирозите са създателите на правилата. Вие постоянно ще се чувствате критикувани за стила си на ренегат, който може да уплаши добре възпитания Козирог. Спонтанността е вашето критично място. Козирогът дори не може да отиде на вечеря, без да направи предварителна резервация. И двете зодии показват високи резултати в службата, но работохоликът-Козирог е женен за работата си. Може да се почувствате сякаш сте в полиаморни отношения с шефа си Козирог, за да получавате препоръчителната дневна доза внимание, от която всеки Овен се нуждае.

Зодия Телец (20 април-20 май)

Да не си губи времето със: Зодия Водолей (20 януари – 18 февруари)

Защо: Въпреки, че харесвате вашите правила и традиции, обвързването с Водолей ще ви накара да се чувствате направо като робот. В отношенията ви принципно всичко е топлина и сърдечност с малко шампанско и френски шоколадови бонбони. Водолеят действа с объркващ парадокс на логиката и бунта му е твърде егалитарен (и след няколко срещи, евтини), за да плаща за вашите луксозни удоволствия. Нещата могат да станат експериментални между чаршафите, но в реалния свят? Общо взето несъвместими.

Зодия Близнаци (21 май – 20 юни)

Да не си губи времето със: Зодия Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Защо: Съблазнителната игра е безспорно гореща в тази комбинация, в която двамата не спирате да си разменяте неприлични съобщения и палави снимки през целия ден. Но нещата стоят по друг начин, когато се дискутира дали да станат сериозни. Мислите си, че това е един готин флирт и просто искате да „видим какво ще стане.“ Скорпионът изисква изключителност и вярност, преди дори да се целунете. С тяхната воля и манипулативен чар, вие бързо ще се превърнете в техен подчинен, а свободата е нещо, което е изключително важно за Близнаците.

Зодия Рак (21 юни – 22 юли)

Да не си губи времето със: Зодия Стрелец (22 ноември -21 декември)

Защо: Дивият, свободен Стрелец се  втурва в живота си като въртящо се торнадо, а понякога, това е точно това, което му трябва, за да се измъкне от черупката си. Но не може да се носи по тази вълна на противоречието дълго, без да хвърли своите крехки чувства в състояние на повишена тревожност. Лудият социален (и свързан с много пътуване) график на Стрелеца ще влезе в конфликт с вашите инстинкти да свиете гнездо и да бъдете насаме един с друг. Когато сте готови да оголите душата си, Стрелецът пуска шега и няма как да разбере защо някои неща (като прекарване на време със семейството) са голяма работа за вас. Несъответствието на двете зодии е просто болезнено.

Зодия Лъв (23 юли – 22 август)

Да не си губи времето със: Зодия Риби (19 Февруари – 20 март)

Защо: Замечтаните, ослепителни Риби веднага ще ви очароват. Най-накрая! Магическата сродна душа, които ще гушнете и ще бъдете заедно навсякъде. Вие може буквално да загубите опора в реалността, оставайки до зори с това нощно създание. Но под изпълнената с фантазия облицовка, мрачните настроения на Риби може да станат бурни и депресивни. Ще го приемете лично, а дори може и да се побърквате, когато Рибите станат мрачни, спрат да обръщат внимание на вашите съобщения за по-дълго, отколкото един Лъв може да понесе. И нито един от вас няма много воля, когато става въпрос за парите си. Този човек може да ви остави в дългове!

Зодия Дева (23 август – 22 септември)

Да не си губи времето със:  Зодия Везни (23 септември – 22 октомври)

Защо: Най-накрая – си мислите вие! Някой, който може да оцени вашите изискани и претенциозните вкусове и всъщност да ви засипе с някои достойни предложения според себе си. Първите няколко срещи между представителите на зодиите ще бъдат чиста магия … Ако можете да ги планирате. Вие искате точна определеност. Везните говорят за „може да ми се обадиш“. Преди да можете да се отпуснете и да станете интимни, вие искате да знаете, че връзката в действителност отива на някъде. Везните почти не могат да се ангажират с планове за вечеря. И те отказват да се втурнат в романтична заплитане. Вашето търпение ще бъде по-тънко от струна, което ще изкара на яве разочарованото зло момиче във вас, а то никак не изглежда добре отстрани.

Зодия Везни (23 септември – 22 октомври)

Да не си губи времето със:  Зодия Дева  (23 август – 22 септември)

Защо: Културните като по книга Деви изглеждат като идеалната половинка в началото.  Вие имате сходни вкусове и заедно се наслаждавате на по-фините неща в живота. Но резултатно ориентираните Деви са на мисия за постоянно самоусъвършенстване, докато вие предпочитате да гледате на света през по-розови очила. Ще се почувствате притиснати от техните искания за действие и сигурност, а в един момент и под чехъл от непоклатимите и навлизащи твърде в личното ви пространство съвети за самоусъвършенстване на „Треньор Дева“. Вие обичате да подарявате и не щадите средства за тези, които обожавате; Девите са стиснати за всеки, освен за себе си. И когато насочат критичен поглед върху вас – довиждане сексуална химия.

Зодия Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Да не си губи времето със: Зодия Близнаци (21 май – 20 юни)

Защо: Въпреки, че сте безнадеждно привлечени от находчивия стил Близнаците.  Невъзможността да ги формулирате (или да ги ангажирате!) ще извади на показ абсолютно най-лошото от вас. Безсмислената схема за комуникация с Близнаци ще ви остави натрапчиво да проверявате телефона, а непокаяният им флирт ще ви превърне в бушуващ, ревнив лунатик.

Зодия Стрелец (22 ноември -21 декември)

Да не си губи времето със: Зодия Рак (21 юни – 22 юли)

Защо: Културните  епикурейски Раци са чудесни приятели за излизане и размотаване и е най-добре да си останете в зоната на приятелството. В любовта, този хладнокръвно циничен знак може да стане прекалено сладък и прилепващ. Вашата интимна тревога ще звънне, когато Ракът буквално се нанесе  в своя моминската ви квартира след третата среща. Сантименталните картички и писма може да активират вашите рефлекси за непоносимост и по-жестокото ви чувство за хумор. Вие просто … не можете да сте заедно.

Зодия Козирог (22 декември – 19 януари)

Да не си губи времето със: Зодия Овен (21 март- 19 април)

Защо: Овенът е детето от зодиака и вие сте знак на главата на семейството. Динамиката на власт не е точно тук. Освен ако не си търсите сладко бебе, тези отношения може бързо да се превърнат в романтично-убийствена зависимост. Дори и едновременно да преодолеете това, Овенът може да почувства за напълно оправдано изразходването на трудно спечелените ви състояние, докато трупа своето.

Зодия Водолей (20 януари – 18 февруари)

Да не си губи времето със: Зодия Телец (20 април-20 май)

Защо: Колкото и да се възхищавате на Телец и неговия романтичен плам, страстната му решителност може да остави уравновесения ви знак озадачен, дори изумен и в кататония. Просто не можете да разберете защо той трябва да чува „Обичам те“ с всяко съобщение или се чувства несигурен, когато имате намерение да излезете с приятел без него. Скъпите му вкусове са отблъскващи за вашия хуманитарна знак. Докато той поръчва стриди и хайвер, вие по-скоро ще направите дарение и ще спестите за една церемония в Перу. Сблъсъкът на ценности в крайна сметка ще убие тази връзка.

Зодия Риби (19 Февруари – 20 март)

Да не си губи времето със: Зодия Лъв (23 юли – 22 август)

Защо: На първо място ще бъдете заслепени от помитащото рицарството Лъва и галантните му романтични жестове. И как двамата ще споделите „още едно питие“, което ще се превърне в среща от 48-часов маратон. Вашето желание да се потопите в по-дълбоки води ще бъде възпрепятствано от постоянно позиращият и жаден за похвала Лъв. Борбата на гордия Лъв да бъде уязвим може да ви накара да почувствате горещата бъркотията в отношенията си, докато не откриете сметките по кредитната му карта. Бягайте!

източник:marieclaire.com