Мъж зодия Лъв

muj zodiq luv

muj zodiq luv

Може да забележите веднага, че ви приближава мъж зодия Лъв – той прави първо впечатление със своя силен ръмжащ глас и обикновено ще се появи със закъснение, с разрошена коса и драматична история за разказване. Топъл, ентусиазиран и общителен – той е на върха на света си. Представителят на зодията е достоен и силен, с аура на мощност около него, така че трудно ще пропуснете да го забележите.

Той е роден лидер, а животинския му магнетизъм привлича дузини последователи към него. С удоволствие участва в отборни ситуации, често като ключов играч, който мотивира и води отбора. Управляван от Слънцето, мъжът Лъв е уверен, дружелюбен и енергичен. Амбициозен е след като си постави цел я гони до края.  Изключително щедър, лоялен и почтен е, а желанията му са безгранични и е трудно да го накарате да ги промени. Убеден е в правилните си решения, ето защо не е сигурно, че дори ще изслуша чуждата гледна точка. Ако настоявате да коригирате мъжа Лъв, имайте в предвид, че той ще оголи ноктите си и гривата му ще настръхне, така че  опитайте чрез леки ласкателства и фини намеци, а не явни опровержения. С ръка в ръкавицата и внимателно погалване ще постигнете повече успех в опитомяването на дивия мъж Лъв. И не обръщайте внимание на лъвския му нрав, защото под цялата си външност той е просто една голяма котка, която иска да уплаши с ръмженето си и рядко хапе.

И ако светът е една голяма сцена, то мъжът Лъв е в главната роля на всяка сцена в нея. Той обожава да бъде в центъра на вниманието и не се срамува от насочените към себе си прожектори.

В любовта:

Мъжът Лъв се възползва от всяка достъпна човешка емоция  и я разширяват до крайности. Той търси партньорка, с която да ловуват заедно, някоя която ще допълва него и която той ще допълва. Любовта разклаща земята под краката му ефектно и драматично. Той се влюбва често и дълбоко, като всеки път е убеден, че този ще бъде последен. Когато открие някого, когото да обича, той ще скочи в главата напред. Той не прави нищо на половина, а превъзходната му смелост е това, на което много хора се възхищават. В една връзка той е напълно предан, напълно лоялен и яростен защитник. Сигурен и спокоен във взаимоотношенията си, той се превръща почти в коте – игриво и палаво с неговата половинка. А идеалната партньорка за него е тази, с която си подхожда по сила, увереност, щедрост, и топлина. Тя трябва да бъде достойна за неговия престиж и да донесе свое специално превъзходство на връзката.

В се*са :

Мъжът Лъв е романтичен любовник и не е изненадващо, че този зодиакален знак се асоциира с елемента Огън. Неговата самоувереност е привлекателна, жестовете му са смели и чара му е неустоим. Удоволствието е основен принцип при него и без удоволствие няма живот изобщо. Той ще впрегне цялата си воля и ум в получаването и отдаването на удоволствие в спалнята, защото е щедър и страстен партньор. Той няма никакви задръжки между чаршафите или извън тях.

Той обикновено се счита за съвместим най-вече със Стрелец, Овен, Везни и Близнаци.

Пари :

Ако искате да грабнете вниманието на един мъж зодия Лъв, говорете му за фините неща в живота – модерни автомобили, големи домове и скъпи бижута, които винаги го интересуват. Модерни неща, най-нови технологии, елегантни мебели и изискани заведения за хранене могат да насочат към себе си финансовите му ресурси, но той може упорито да го забравя от време на време. Събирането на „бели пари за черни дни“ може не винаги да бъде приоритет за мъжа Лъв, но от време на време се сеща да се тревожи за това.

Кариера :

Природната увереност на мъжа Лъв го прави роден лидер. Той е неусложнен индивид с уникалната способност да организира и мотивира хората около себе си. В кариерата той може да бъде каквото си поиска, но най-добрите му интереси са в политиката, социалната работа, координация на събития, спорт, продажби, както и дизайн на облеклото. Понякога театрален, често драматичен и винаги търсещ внимание, мъжът Лъв се наслаждава на времето, когато светлините са насочени към него, така че кариера в киното или на сцената би му харесала.