Маникюр

Лесен маникюр в домашни условия

лесен и стилен маникюр на точки

lesen manikyur napravi si sam

Красивите нокти могат да се получат и вкъщи, това е и причината да споделим с вас любимите ни  дизайни за лесен маникюр, които да ви вдъхновят. Хитрите трикове като ленти, маркери и фибички, ще ви изненадат колко лесно е наистина да се рисува по ноктите. Ако ви е трудно да слагате даже само един пласт цветен лак, без да направите някоя беля, предлагаме ви лесни варианти, които ще направят сложното изкуства на маникюра в лесна и забавна игра с четки и лакове.

Между натоварените работни графици и претъпканите със социални събития календари, е трудно да се вмъкне и място за час в салон за маникюр. Ето и идеите ни за цветни и лесни нокти:

Трикове за лесен маникюр

lesen manikyur

Да се добави една бяла ивица на тъмно оцветените нокти е чудесен и лесен начин да акцентирате на цвета.

lesen manikyur sharen

Друга идея за лесен маникюр са натрупаните цветове върху едноцветна осонова. Поиграйте си с четката!

lesen manikur lilavo i sinyo noshtno nebe

За наистина изразителни нокти, лакирайте ги в черно и след това сложете малко лилаво, светло-синьо и брокатен топ, за да създадат илюзията на нощно небе. След това, използвайки много тънка четка или писалка рисувайте върху им бели гръмотевични форми.

lesen manikur jylti triagalnici

Както е казал Лудвиг Мис ван дер Рое, понякога „По-малкото е повече“. Създайте нов супер готин и минималистичен дизайн с помощта на тиксо. Придържайте две диагонални ленти, които да оформят триъгълник и нанесете желаната от вас боя. Когато лака стане лепкав, махнете тиксото и го оставете да изсъхне малко повече.

lesen manikur cherno byal

 Този супер семпъл дизайн ще накара всеки да се загледа в ноктите ви! Просто нарисувайте извита линия на всеки нокът и ги попълнете с черен лак за нокти.

lesen manikur s brokat

Когато сте в  дилема за лесен маникюр винаги изберете броката. За да усилите ефекта на ярките си нокти, сложете върху основният цвят топ лак с блясък. В магазините има голям избор на лакове с различни брокатени частици, които са лесен начин да освежите вече избрания от вас нюанс.

Още интересни идеи за лесен маникюр

lesen manikyr v cherno i srebristo akcent

Жълти нокти с брокат

jylt lesen manikyur s brokat

Малка хитринка за лесен маникюр

rozov lesen manikyur s gyba

Момичешки цветове за лесен маникюр с вертикални ивици

lesen manikyur zeleno rozovo izici vertikanli

Маникюр с помощта на обикновена пластмасова сламка

manikyr lesen sys slamka

 Цвете на точици за лесен маникюр

lesen manikyur na tochki

Празничен и лесен маникюр в домашни условия

praznichen i lesen manikyur

error: