Хороскоп

Зодии и сладолед – кой е перфектния вкус за всяка зодия

зодии и сладолед

Зодии и сладолед – кой е перфектния вкус за всяка зодия.

Колкото и забавно да изглежда, като че ли може да се използва хороскоп не само за взимане на важни решения в живота. Според древната астрология, целият зодиак има различни предпочитания за вкус, които са предопределени от датата и месеца на раждане на индивидите. Лятото започна и всички все по-често се оглеждаме за разхлаждащ сладолед. Проверете дали наистина това се отнася и за вас в описанията за всички зодии по-долу или изненадайте любимия с най-подходящия студен десерт за неговата зодия.

Зодии и сладолед – кой е перфектния вкус за всяка зодия

зодии и сладолед

Зодия Овен – Сладолед с вкус на зелен чай

Представителите на тази зодия са известни с решителното си предприемане на действия и с това че са естествени лидери, които не се страхуват да опитват нови неща, защото знаят, че на края може да им харесат. Докато другите се плашат от уникални аромати, един типичен Овен оценява оригиналността и дава шанс на всичко, ето защо сладолед с вкус на зелен чай е подходящ за него.

зодии и сладолед

Зодия ТелецКласическа мелба

Телците имат вкус към по-луксозната, декадентска страна на нещата. Но докато държат храната им да е вкусна и естетически удовлетворяваща, когато става дума за сладолед, те ще оценят класическа мелба с ванилов сладолед, полят с горещ шоколадов сироп, сметана и една черешка отгоре.

зодии и сладолед

Зодия БлизнациШоколадов сладолед с фъстъчено масло

Също както близнаците, представителите на зодия Близнаци се нуждаят от нещо, което ще предложи повече от една гледна точка. Когато се сблъскват с избора между шоколадов сладолед или сладолед с фъстъчено масло, те се питат, „а защо не и двете?“ Те искат да изпитат всичко, което животът може да им предложи и шоколадов сладолед с фъстъчено масло ще направи това за тях.

зодии и сладолед

Зодия РакМек шоколадов сладолед на фунийка

Родените под този астрологичен знак имат репутацията на малко трудни отстрани, но след като ги опознае човек разбира колко сладки са отвътре. По тази причина фунийка шоколадов сладолед е перфектния избор за тях. Твърдата коричка отвън крие меката и кремообразна вътрешност точно както при тях.

зодии и сладолед

Зодия ЛъвБананов сплит

Родените под този зодиакален знак винаги се забавляват и искат всички да знаят за това. Те вярват, че да са живи е достатъчна причина да празнуват, така че поръчването на гигантски бананов сплит е точно за тях. Докато седят и се наслаждават на гигантската си мелба, всички ще гледат малките си чаши с лъжички и ще се чудят защо не могат да бъдат толкова забавни, колкото Лъвовете могат.

зодии и сладолед

Зодия ДеваЗамразен йогурт

Девите харесват да се грижат за себе си и не искат да се прекаляват с избора на храната си. Те са пуристи; искат високо качество и изцяло натурални съставки. Замразеното мляко е добро решение за тях, тъй като предоставя същите сладки аромати като истински сладолед, но с по-малко калории и мазнини.

зодии и сладолед

Зодия Везни Сладолед с бисквитки и сметана

Взаимоотношенията и хармонията са важни за представителите на зодия Везни. Те оценяват баланса и са най-щастливи, когато всички се разбират. Ваниловият сладолед с бисквитки с шоколадов чипс е идеалното решение за тях, особено след работа или на среща с приятели, защото по перфектен начин малките парченца бисквита се съчетават с деликатния вкус на сладоледа.

зодии и сладолед

Зодия СкорпионСладолед с тъмен шоколад

Сигурни сме, че Скорпионите са чували това и преди, но са известен като тъмен и тайнствен зодиакален знак. Има много дълбочина в тях, но понякога е трудно за хората да узнаят какво се случва в главата им. Нека опитат лъжичка черен шоколадов сладолед, който изглежда по-тъмен от обикновения шоколадов сладолед. Този вид може да отблъсне някои хора далеч, но богатия му, наситен шоколадов вкус е нещо, което те ще обикнат.

зодии и сладолед

Зодия СтрелецСладолед с вкус на кафе

Те винаги обичат да пътуват и търсят следващото приключение, което се появи на пътя им. Сладолед с вкус на кафе е перфектното решение за тях, защото можете да се насладите на един и същ класически вкус навсякъде по света и той ще им даде най-малкото едно концентриране, което им трябва, за да продължат да функционират през целия ден.

зодии и сладолед

Зодия Козирог –  Фунийка ванилов сладолед с цветни захарни пръчици

Козирозите са традиционалисти, независимо колко се опитват да го отричат. Тенденциите и капризите не им влияят, защото амбициозната им природа винаги ги бута напред. Те ценят качеството, постоянството и традицията. Фунийка ванилов сладолед с цветни захарни пръчици за из път е идеалното решение за тях, защото могат да го закупят от всякъде и най-вероятно ще бъде с един и същи вкус.

зодии и сладолед

Зодия ВодолейЧерешов сладолед без млечни продукти

Водолеите са представители на една хуманна зодия и винаги търсят нови неща, които ще допринесат за по-голямо добро в общ план. Сладолед с череши, кокос и авокадо ще бъде най-добър за тях, защото това е доста нестандартна на вкус комбинация и то без млечни продукти.

зодии и сладолед

Зодия РибиШербет с цветовете на дъгата

Винаги се опитват да намерят начин да погледнат на обикновеното по нов начин. Рибите са творчески, художествени и малко по-безгрижни по природа, така че десерт с много експресия и повече от един аромат ще бъде най-добър за тях. Цветен шербет е идеалното попадение поради това, че е доста цветен микс и неговото усещане е по-леко от на сладолед.

 

източник:marieclaire.com