хороскоп 2017

Хороскоп 2017годината на Червения огнен петел.

Краят на всяка година е време за рекапитулация. Обикновено това е времето, в което си правим равносметка какво се е случило през изминалата година, какво сме спечелили и какво сме загубили, какво сме научили и какви грешки сме допуснали. След това идва ред на очакванията, целите и надеждите за всичко онова, което предстои.

Според китайския хороскоп, 2017 е годината на Огнения петел, което означава, че ще трябва да бъдете търпеливи и да работите усърдно, за да постигнете целите си. И все пак, изготвеният годишен хороскоп 2017 може да даде някои по-конкретни насоки. Според древния китайски хороскоп това е година на Ин, което означава, че е добре да се прекарва повече време в усамотение и хармония с приятелите и семейството.

Ако ви липсва вдъхновение за резолюция на Нова година, ние имаме решение. Изберете бъдещата си следваща цел през 2017 въз основа на вашите зодии! Ако чувствате, че съответната зодия, в която сте родени, ви описва доста добре като цяло, оставете тази резолюция да ви води към една щастлива и успешна година. Защо да не пробвате? Погледнете своите хороскопи за 2017 по-долу и обмислете добре предложенията!

Хороскоп 2017 – годината на Червения огнен петел

Зодия Телец (20 април-20 май)
Дами, родени под знака на тази зодия, вие можете да направите 2017 годината, в която да се отпуснете и да се съсредоточите върху грижите за себе си. Голямото ви сърце означава, че вие винаги се притеснявате за другите, но според вашия хороскоп за 2017, трябва също така да работите и върху себе си! Намерете повече време за медитация, релаксация и йога.

Зодия Близнаци (21 май-20 юни)
Момичета Близнаци, вие сте социални пеперуди през повечето време, но това понякога означава, че се отдалечавате от най-близките си приятели. Според хороскопа ви за тази година е добре да се фокусирате върху насърчаването на отношенията ви с вашите добри приятелки и да им покажете, че винаги ще намерите време за тях. Планирайте почивка през уикенда и не забравяйте да се чувате с вашите приятели всяка седмица.

Зодия Рак (21 юни-22 юли)
Раците са силно емоционални същества и понякога техните чувства могат да замъглят преценката им. Ако сте Рак, според вашия хороскоп 2017, целта ви за следващата година е да не допускате никакви чувства да застанат на пътя ви към вашите нужди или желания. Независимо дали сте тъжни, разстроени или нервни, не оставайте вкъщи, а поемете живота си в ръце. Стремете се към повишение в работата. Отидете на среща. Можете да го направите!

Зодия Лъв (23 юли-22 август)
С творческия ви и ентусиазиран дух, според вашия астро хороскоп за 2017, вие дами се нуждаете от голяма цел за годината! Звездите предлагат предизвикателство с много четене, тъй като книгите ще ви помогнат да вдъхновите своите артистични начинания. Плюс това, осъществяването на нещо като това ще ви накара да се чувствате толкова добре, тъй като често движите много различни проекти наведнъж.

Зодия Дева (23 Август-22 септември)
Деви, вие можете да работите толкова усилено целогодишно! Направете своята резолюция за тази година, да се съсредоточите върху баланса между работата и личния живот. Важно е да преследвате интереси и хобита извън кариерата си, така че да се чувствате изпълнен човек като всички наоколо. Спрете работата през късните часове всяка вечер! Прекарвайте времето си с приятели и се забавлявайте.

Зодия Везни (23 септември-22 октомври)
Социални и игриви, Везните имат малко време, за да си бъдат у дома. Ако вие сте едно от тези момичета, отделете известно време през тази година, за да организирате гардероба си, да изхвърлите ненужните предмети и да почистите основно вашия дом. Ще се чувствате толкова продуктивни и улеснени, когато пространството около вас не е хаотично.

Зодия Скорпион (23 октомври-21 ноември)
Жената Скорпион знае как да вземе властта и да поддържа нещата вълнуващи. Това са идеалните черти за разширяването на вашите кулинарни умения! Независимо дали се опитвате да направите няколко нови ястия или да се запишете за уроци по готварство, превземете играта с храна на следващото ниво. Вие имате потенциала да бъдете невероятни в кухнята. Не чакайте хороскопите да ви го казват.

Зодия Стрелец (22 ноември-21 декември)
Това е вашата година, за да се съсредоточите върху своята романтична връзка, жени Стрелец. Независимо дали имате настоящ партньор или само физически отношения, направете връзката си с приоритет. Важно е да допуснете някого в сърцето си и да почувствате привързаност в замяна. Не е нужно връзката да бъде изпълваща, просто се уверете, че имате време за личния си живот.

Зодия Козирог (22 декември-19 януари)
Амбициозните и организирани Козирози трябва да отделят време от натоварения си живот за забавления! Направете 2017 годината, в която да бъдете домакин на парти и кажете ДА на всички покани, които получите от други хора. Защо не направите следващите 12 месеца празнични? Вие го заслужавате, особено с цялата си фокусираност и всеотдайност.

Зодия Водолей (20 януари-18 февруари)
Водолей момичетата са известни със своите приятелски приготовления, но е важно също така да направят време и за себе си. Ако сте Водолей, вземете най-малко един ден през всеки месец, в който да си останете у дома, да се отпуснете и да бъдете насаме. Това е идеалната възможност за презареждане и да се почувствате освежени, без да забавлявате другите.

Зодия Риби (19 февруари-20 март)
Креативни Риби, според вашия хороскоп 2017, това е годината, в която да планирате вашето мечтано пътуване. Ние знаем, че сте пълни с идеи, тъй като имате такова голямо въображение, така че  вземате всички тези мисли и ги насочете към едно голямо приключение. Това ще ви вдъхнови, както професионално, така и в личен план за в бъдеще.

Зодия Овен (21 март-19 април)
2017 за вас е годината, в която да се съсредоточите върху управлението на времето. С всички приключения и енергийно-задвижени дейности, е лесно да загубите следите на времето или да закъснеете за назначения. Направете си за цел да носите часовник и да задавате аларми на телефона си, така че никога да не забравите за важна среща, урок или събитие. Ще се чувствате като по-надежден и бърз човек.

източник:popsugar.com