Gossips

5 модела, променящи определението за красота

modeli

modeli

Отдавна отминаха дните, в които се слагаше общ знаменател за красотата на жените. Тя може да съществува в различни лица и форми, независимо от цвета на кожата. Дори дефектите не са от значение. Следващите няколко снимки ще ви покажем 5 модела, променящи определението за красота. Във всеки човек може да има голяма доза красота. Благодарение на хората с по-широк мироглед тези личности са показани на света, за да опровергаят всякакви определения и наложени граници за красотата.

5 модела, променящи определението за красота

modeli

Няма как да не ви покажем Уини Харлоу. С пигментацията на кожата си тя показа, че цветът не е от значение. Успява да стане икона в модния бизнес, заради уникалния цвят на кожата си. Тя страда от рядката болест вертиго (тази засегнала и Майкъл Джексън), която е причина за петната ни.

Красиви модели независимо от цвета на кожата, килограмите и всичко останало

modeli

Джак Айрс е част от „5 модела, променящи определението за красота“ заради силата на духа, която има. Той е първият мъжки модел с ампутиран крак, който успява да го превърне в предимство и вдъхновение за фотографи и дизайнери. Не се срамува да показва металната част на крака си. Имайки предвид перфектно изваяното му тяло, няма да му е трудно да започне кариера, в която и да е модна агенция, ако пожелае.

modeli

Ерика Линдер показва, че ограниченията в норми и вид пол е безмислено. Ерика е двуполов човек и изглежда достатъчно добре с мъжки костюм с вратовръзка, както и с рокля. Много фотографи са го използвали за свое вдъхновение във фотосесии.

modeli

Робин Лаули е първият по-пълен женски модел включен в „Australian Vogue“, „GQ Australia“ and „Australia Cosmopolitan“ и вторият присъствал на корицата на „Elle France“. Посланието, което носи със себе си е, че не е нужно да имате тяло с определена визия, за да изглеждате страхотно. В блога си тя говори за значението на здравословното хранене. Споменава, че скоро ще издаде книга с рецепти, която ще обиколи целия свят.

modeli

Ако познавате Джейми Брюуър, то със сигурност е от „American Horror Story“.  Джейми е невероятна жена, доказваща, че какъвто и да е здравословен проблем не може да те спре да осъществиш мечтата си. Тя е със синдрома на Даун. Целта и е да успее да вдъхнови останалите хора по света със същия проблем да живеят по начина, по който искат.