jena-diuam-stiv-kazi

Джена Дюън – бившата съпруга на Чанинг Тейтъм – е бременна с второто си дете, чийто баща ще бъде новият й приятел Стив Кази. Актрисата вече има една дъщеря – Ейвъри Тейтъм от актьора от „Magic Mike“, с когото бяха женени от 2009 до 2018 г.

След развода Джена Дюън намери отново щастието в обятията на друг актьор – Стив Кази, на кого предстои да стане баща за първи път. „Да виждаш как едно дете расте вътре в човека е едно от най-невероятните ми преживяване досега. Хубаво е! Опитвам се да бъда спокоен, да не се паникьосвам и да оставя всичко да се случи. Цялото това нещо е умопомрачително,“ сподели той пред  „Entertainment Tonight“.

jena-diuam-stiv-kazi

43-годишният актьор от „Tempting Fate“ няма да работи през следващите 12 месеца, за да може да бъде до любимата си по време на бременността й, както и да помага с грижите за бебето. „Вземам си една година почивка. Просто искам да видя целия този процес. Това е първото ми дете, така че просто искам да бъда до Джена по време на цялото нещо. Следващата ми роля е само на татко и това е! Не искам да пропускам никакви прегледи при лекаря. Не искам да пропусна нито един момент от растежа на бебето. Не искам да пропусна нито едно сутрешно гадене. Искам да съм там за всичко това, “ споделя с трепет бъдещият баща.

Откакто се запозна със Стив, Джена е „на най-доброто място“ в живота си и е „супер развълнувана“ от възможността да създаде семейство с новия мъж до себе си. Близък до актрисата споделя, че  „Сега тя е спокойна и вижда света по по-здравословен начин … Стив я накара да разбере, че е невероятна такава, каквато е. Той е просто страхотен човек за нея. Джена е много развълнувана от факта, че ще има бебе от Стив. Тя е лудо влюбена в него и той е също толкова развълнуван, колкото нея.

източник:dailymail.co.uk