Gossips

Джанет Джаксън сподели първата снимка на бебето си

джанет джаксън

Самата Джанет Джаксън сподели първата снимка на бебето си в социалните мрежи. 50-годишната певица публикува кадър на прозяващия се 4-месечен Еисса, когото тя нежно целува по челото, който озаглави „Бебето ми и аз след дрямка“.

Снимката се появи веднага след като стана ясно, че Джанет се развежда със съпруга си, с когото са заедно от 5 години. Самият  Висам Ал Мана публикува в своя сайт няколко мили думи за жената, която му роди син: „На най-красивата личност в света, благодаря за божествената любов, за вечната подкрепа и за това, че бе най-добрия ми приятел „, написа той.

джанет джаксън

Според източните културните различия между  Джанет Джаксън и Ал Мана са причина двамата да не могат да продължат съвместния си живот. Вероятно до голяма степен това се отнася и до методите за възпитаване и отглеждане на общото им дете. Милионерът настоявал певицата да се придържа към мюсюлманските традиции, което карало Джанет да се чувства ограничена. Тя не се чувствала като себе си и искала повече свобода. Липсата на контакт с роднините й и начина, по който съпругът й искал да се установи и да угажда на желанията му, я накарали да предприеме раздялата с него.

източник:dailymail.co.uk