Маникюр

Зашеметяващи маникюри в медни отенъци

manikiri brokat tochki

Металът мед притежава топъл и изискан цвят, от който се получават едни наистина модерни и зашеметяващи маникюри. Понякога нюансите му са по-оранжеви, а друг път клонят повече към златното, но винаги изглежда хипнотизиращо и трудно за дефиниране. Блестящите и лъскави нокти са последната тенденция при маникюрите, която заменя розовото злато и превзема инстаграм, като покорява жените по целия свят. Ако и вие искате да бъдете в крак с актуалните тенденции, не се колебайте да разгледате всички снимки на маникюр по-долу, за да откриете своето вдъхновение за следващото си посещение при маникюристката си.

Зашеметяващи маникюри в медни отенъци

manikiuri frenski

Едни от най-интересните френски маникюри, които сте виждали, могат да се получат от използването на лак за нокти в цвят на мед като основа и тъмно червено за дъгите на върха на ноктите. Това е един шик френски маникюр, който е подходящ както за работа, така и среща и е отлична алтернатива на изцяло аления червен маникюр, като замества нуждата от търсене на нов начин за ъпдейт на любимия дизайн и залагане на френски маникюр с декорации, например.

manikiuri za kasi nokti

Металният меден цвят може да участва в различни дизайни на маникюри за къси нокти. Ограниченото пространство върху нокътните плочки не трябва да спира въобръжението. Съчетанието на морско синьо с бяло и медено е много свежа комбинация, подходяща за маникюра за лятото. Подобни готини маникюри веднага привличат околните погледи върху ръцете на притежателката си и трябва да признаем, че заслужават вниманието, което получават.

frenski manikiuri brokat

Дамите, които харесват да носят черен маникюр също могат да се възползват от красивото съчетание на мед с тъмните тонове и да го използват за декорации на маникюр. Неутралните цветове като черно, бяло и телесно са подходящи за създаване на маникюр с брокат, който да не изглежда прекалено лъщящо, а по-скоро като интересен и стилен маникюр.

frenski manikiuri

Ето едно свежо предложение за летен и пролетен маникюр в пастелни цветове. Това е една интересна идея за маникюр, която  внася настроение и показва личен стил. Идеална опция за маникюр с гел лак, за да може да се носи колкото е възможно по-дълго. Дизайнът на френски маникюр кара пъстроцветните нокти да изглеждат стилно, а еднаквите върхове, лакирани в меден цвят, свързват естетически разнообразните бонбонени нюанси.

manikiuri lenti

Ето един вариант за маникюр за къси нокти, който изглежда семпло, но впечатляващо. Идеален за офиса или каквато и да е друга работа, той се поддържа лесно, практичен е и носи модерните медни отенъци, които веднага привличат светлината и вниманието на околните. Лесният му дизайн го прави един от най-предпочитаните опции за маникюр в домашни условия.

manikiuri v sinio

Това е един вечерен маникюр в синьо,  в който медните отенъци са внесени под формата на брокат. Подобна декорация на маникюр се прави много лесно и всяка дама може да се сдобие с такива маникюри в къщи, с помощта на две шишенца лак за нокти. След като лакира основата в синьо, може да нанесе от блестящите пигменти само от основата на нокътните плочки до средата им, а след това съвсем леко да направи няколко точки към върха.

manikiuri ogledalen efekt

Огледалните маникюри са много красиви, но като че ли в медени отенъци изглеждат още по-ослепително. Тук не е необходима каквато и да е декорация на маникюри, защото тя единствено би отклонила вниманието от рефлективната им повърхност, която е най-силната им и отличителна особеност.

manikiuri cvetq

С медна основа се получават и красиви маникюри с цветя. Цветята са едни от най-предпочитаните декорации за маникюр, защото изглеждат женствено и нежно. Ако и вие ги предпочитате, не се колебайте да съчетаете флоралите с модерния цвят за нокти.

ostri manikiuri

Дългият и остър маникюр също може да бъде „облечен“ в медни отенъци. Тоновете на кожата и ноктите ще бъдат в синхрон и няма да изглеждат прекалено агресивно. Ако изберете меден цвят лак за нокти с брокат, няма да има нужда от допълнителна декорация за маникюр, а това  ще направи ноктите по-лесни за поддържане.

manikiuri v rozovo

Ето една идея за лесен и нежен маникюр от два цвята. Бебешкото розово и цветът на мед се допълват добре и създават нещо, което е далеч от момичешкия розов маникюр. Един женствен маникюр в розово може да се получи толкова лесно, ако се използва този модел, нали?

manikiuri tochki

Много дами харесват маникюр с точки, а подобен дизайн би могъл да изглежда модерно и впечатляващо. Подобен маникюр омбре изглежда изненадващо като комбинация, но е добра идея за есенен или зимен маникюр. Върху лакирания с меден лак маникюр с гъбичка се наслагва светло кафяво в горната половина, а отгоре върху всеки маникюр с черен лак се рисуват шарките.

manikiuri cheren lak

Ако до сега не бе ви хрумвало да си направите черен френски маникюр, какво ще кажете за този? Един маникюр с черен лак никога не би могъл да изглежда по-изтънчено. Независимо от дизайна, който ще изберете, не пропускайте възможността да придадете луксозен вид на ръцете си някои от тези маникюри с цвят на мед.

manikiuri v zeleno

interesni manikiuri

manikiuri

krasivi manikiuri

manikiuri brokat

gotini manikiuri

nejni manikiuri

manikiuri frenski