Gossips

Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделиха

jenifer aniston

Джен и Джъстин са разделени от няколко седмици,“ казва източник, близък до актрисата, пред списание PEOPLE. „Джен продължава живота си както обикновено. Тя изглежда добре. Няма признаци, че е разстроена.“ Според източникът тя е продължила да прекарва време с близките си както и преди. Той допълва: „Тя и Джъстин започнаха като приятели и винаги се са уважавали много. Изглежда, че ще продължат да бъдат приятели.

Бившата двойка съобщи за раздялата си с изявление, публикувано от дългогодишния публицист на Анистън в четвъртък: „В стремежа ни да намалим по-нататъшните спекулации, решихме да обявим нашата раздяла. Това решение беше взаимно и с обич взето в края на миналата година. Ние сме двама най-добри приятели, които са решили да разделят пътя си като двойка, но с нетърпение очакваме да продължим нашето съкровено приятелство. Обикновено бихме направили това поверително, но като се има предвид, че клюкарската индустрия не може да устои на възможността да спекулира, искахме да изразим истината директно. Каквото и да е писано за нас, което не е директно от нас, е измислен разказ на някой друг. Преди всичко сме решени да поддържаме дълбокото уважение и любов, които имаме един към друг.

Припомняме, че Дженифър Анистън и Джъстин Теру се срещат за първи път в Хавай на снимачната площадка на филма „Тропически гръм“, като започват да се срещат през 2011 г. По-късно се женят в изненадваща и тайна церемония на 5 август 2015 г., само няколко дни преди 44-ия рожден ден на Теру.

Източник: People.com